Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Poradna o babách

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 4. květen 2010 08:16
Blbost!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: út 4. květen 2010 12:38
šťastný to Beat
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 4. květen 2010 14:24
Ved aj my sme boli len kamarati...do 1. maja Mr. Green
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 4. květen 2010 20:39
Souhlas s Beatem Magor
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 5. květen 2010 21:40
taky mi to připadá jako vycucaný z prstu...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 21:32
Z těch ženských jsem nějak zmatený. Kdo jim má rozumět... Zrovna jedna teď. Vídáme se dvakrát týdně cestou do školy. Když se rozcházíme do jiných míst VŠ, tak jí je líto, že mě uvidí za hodně dlouho. Když je se mnou, tak se dobře baví. Taky nadhazuje taková zvací témata. Při tom, když něco zkusím, tak to pošle do kytek.

"Vrchol" tedy byl když mi řekla, že jí ve středu můžu přinést cestou do školy harddisk, že mi na ní nahodí seriál a ve čtvrtek mi ho cestou do školy vrátí. A když jsem řekl, že ve středu nepůjdu. Tak ona na to, že bych ho asi už nikdy neviděl. A to bydlíme pěšky pomalé chůze s čmuchajícím psem tak 20 minut.

Asi neumím být dost vtíravý. Buď to chce být dobývána, nebo je to "jen" kamarádi, nebo si jen hraje.
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 21:58
ťažké , sice som to moc nepochopil o čom si vravel ale vyzera to tak že to nieje baba pre teba Shame on You
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 22:14
Rovnako ako Palu....nepobral som to Anxious
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 22:30
To je dobře. Já to taky moc nechápu. Takže teď pokus o překlad pro normální smrtelníky:
2x týdně cestou do školy v tramvaji potkávám, říkejme jí třeba Lucka, Lucku. Vždycky povídáme o spoustě věcech (i o životě mimo školu apod.), ona se viditelně baví. Jedeme spolu vždy přes 20 minut.

Posledních dva tři týdny začala mít takové, jak bych to nazval, poznámky. Na FB jste si možná všimli, že jsem sháněl někoho do dvojice na parník, nebo na majáles. Jestli jsem někoho sehnal, že chtěla jít a nemohla, protože byla pryč. Při tom když o něčem, kam by mohla jít se mnou, začnu mluvit, tak to okamžitě pošle do kytek. Když se pak rozcházíme každý na jiný směr, tak je vidět, že jí je líto, že se se mnou musí rozloučit a říká "tak příští týden".

Jsem si jistý, že nikoho nemá a zdá se tak na 90%, že je i na kluky. A nejlepší bylo, jak sama začla o tom, že má jeden seriál doma, o kterým jsem zvažoval, že se na něj kouknu, a že pokud jí přinesu USB harddisk ve středu ráno cestou, tak mi ho ve čtvrtek vrátí. Když jsem řekl, že ve středu už školu nemám (protože je konec semestru a ten předmět, na který jsem jezdil, mám už z krku), tak že kdybych jí ho přinesl ve čtvrtek tak bych už asi neviděl, protože by ho neměla kdy vrátit a při tom od sebe bydlíme dvě stanice autobusem (?!). Tohle jsem vážně nějak nepobral. A i pěšky to bude volným tempem maximálně půl hodiny.
NoArtist / NoName

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: čt 6. květen 2010 22:40
Takže, nechce jít nikde s Tebou, nějaký nošení flešky taky nevyšlo, to znamená, že Ty musíš jít za ní Mr. Green co takhle jít k ní (když je to těch 20 minut i s psím čucháním k rozkroku) Mr. Green třeba se na ten seriál chce koukat s Tebou doma Laughing áách, já jsem doktor Láska Mr. Green Slinták Magor Magor
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Rady o ženách
Strana 6 z 16