Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Radost z dobrých skutků

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 21. září 2006 18:29
Není té prupisky na Blesk škoda? Mr. Green
Asi si taky koupím nějakou hru, ke který rozdávají součásti oblečení. Ale jak to znám, tak by takový tričko skončilo jako Zikovo pyžamo. Sad
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 28. říjen 2006 09:42
Na kolik může vyjít návštěva kamarda, když si chcete vychutnat tu správnou atmosféru NHL 07? Vzal jsem notýska a stavil se do obchodu pro redukci ke klávesnici z PS2 na USB. Bylo mě řečeno, že se to nevyrábí, tak jsem koupil novou. Z notesu jsou ty zvuky takový nějaký, tak jsem si koupil 2.1. A protože můj starší gamepad byl už trochu poruchový, tak jsem k tomu přibral gamepad (já hraji na klávesnici). Takže zhrnuto a podtrženo:
Klávesnice 280,-
2.1 1279,-
Gamepad 617,-
----------------------------
celkem: 2176,-

Ps: Bratránek si to moc pochvaloval

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 28. říjen 2006 14:01
Ena napsal:
Na kolik může vyjít návštěva kamarda
...
Bratránek si to moc pochvaloval

Tak kdo teda? Smile
Mně teda 07 přijde takový divný a ovládání je imho docela pomršený (na klávesnici)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 28. říjen 2006 21:48
Bratránek může být zároveň i kmarád! A na to ovládání si taky nemůžu zvyknout (klávesnice). Jak jsem již napsal, tak jsem koupil nový gamepad a i když je to proti mému vyznání (PC), budu muset vyzkoušet i toto

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 29. říjen 2006 21:54
Taky si zvykám na gamepad. Aspoň na ten u mého nového PS2, když pařím Gran turismo 4 Smile.
P.S.: Tak za Jiříkem si zapařit zajdeš, ale za náma, oslavit narozky Tvé neteře, to ne. Evil or Very Mad Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 31. říjen 2006 20:31
v sobotu v neděli a dneska jsem udělal dva dobré skutky.
v sobotu jsem kámošovi dodělal elektriku na baráku a včera a dneska jsem mamce mého švagra poskládal kuchyňskou linku, natáhnul elektriku, vodu a odpady. radost z těchto skutků byla dvojnásobná.
nechal jsem si to zaplatit a pokaždé jsem dostal víc, než jsem si řekl. v sobotu to bylo stovku a dneska dvojnásobek. HÉÉÉÉÉČ
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: út 31. říjen 2006 22:17
Kedze si si to nechal zaplatit tak to neni dobry skutok ale dobra praca Mr. Green
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 1. listopad 2006 19:09
když to budeš brát jako oboustraný dobrý skutek, tak je to i dobře odvedená práce
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 11. listopad 2006 06:18
Tak jsem včera nainstaloval satelit v mojí hospůdce. Nechtěl jsem za to samo nic, ale stejně mi prominuli pár piv Mr. Green Applause
PS: Stejně ten satelit byl hlavně kvůli mě. Na sportovní přenosy se dívám nejraději v hospodě. Tak jsem do nich hustil asi měsíc a hle zítra (dnes) budu koukat na o trochu kvalitnější fotbal, než je ten český a to anglická Premier Liga
PPS: Víte proč fandím Arsenalu? Protože jsem sloužil u dělostřelectva ... Dance

A víte z čeho jsem udělal konzoli na parabolu? Z konzole na prapory. Akorát jsem ji odšrouboval otočil vzhůru nohama a je to
Zasláno: po 18. prosinec 2006 17:17
Jak jste si již určitě všimli, tak nejraději dělám radost sám sobě...například dnes. Byl jsem na poště vyzvednout dva balíčky. V jednom byl dres Arsenalu s číslem 7 a jménem Rosický a ve druhém se na mě smál nový telefon značky, kterou vy asi moc neuznáváte, ale i přesto ji zveřejním SE K800i. Docela dobrý foťáček (3.2 mega) a blesk se chová taky jako pravý blesk!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 5 z 6