Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:09
podle toho, kolik těch kámošek je
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:11
drutku, počet nemusí být hlavní, pokud vypadají všechny jako ošklivky betty, z kterých to nedělá jen líčení či nejsou rozměrově xxl hezká holka stačí totiž i jen jedna. u ošklivých to počtem nezlepších
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:11
Tak nevim, ale rande v kině je to nejhorší co snad může bejt Zvlášť když se neznáte.. to tam budete 2 a půl hodiny koukat na film, pak si možná o tom filmu pokecáte a pudete domu...
51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:13
mi-ko: já jsem narážel na to, že ho to má stát jen stovku. a koupit lístky pro partu holek, tak to za kilo asi nepůjde
budde jí vysávat mozek z palice...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:16
aha, jj to poleze dost do peněz, pokud je máš pozvat v Praze to máš minimálně za 130 lístek, ale ber spíš 180, protože tě na isic nechají koupit jen jeden lístek to bude levnější opravdu už ten bordel tak tě možná chystají jen parádně natáhnout a využít nepůjdou samy (nikdo je nepomluví, nebudou se muset potom bát jít domů) a ještě zadarmo, protože jim nějaký trouba zaplatí lístek
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:19
Tak to fakt nehrozí... Já právě ukecávam tu jednu holku, abychom se konečně setkali a ona že prý v neděli jde s kámoškama do kina, tak jedine, že bych šel s nima. Ale jinak bohužel souhlas s Mouchou...
51 277,- VK
Zasláno: st 2. prosinec 2009 19:24
tak ať ona do toho kina nejde a ty ostatní rebeky ať si jdou kam chcou. hlavně ať vám dvěma nedělají lampy
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.