Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Řídil jsem to!!!!!!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 01:52
Lidi, nekupujte Škodovky (Volkswageny). To jsou jedny z nejhorších aut s nejzakomplexovanějšími řidiči. To, co vás předjíždí 120 km/h na okresce v nebezpečné zatáčce bývá téměř vždy Fábie; to, co má na dálnici stále křečovitě sešlápnutý pedál s plynem až na zem, aby stačily audinám, jsou oktávky. Doma máme litrový Nissan a má rychlejší akceleracii i vyšší výkon než průměrná 1,5 litrová fábka.

Samozřejmě se dají pořídit i mnohem horší a poruchovější auta. To jó. Ale i mnohem lepší. Navíc Škodovky se dost kradou.
Pokud hledáš něco staršího, tak zkus se poohlídnout po něčem ještě Made in Japan, nebo nějaké pořádnější značce (Peugot, BMW, Citroen, Renault apod.). Jsou méně poruchové, výkonnější, nezapadneš do davu a cena dílů není tak rozdílná oproti novějším modelům Škody.
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 02:08
No hoši som zvedavý na vás ked budete mať 20 ake auto si kupite sami a ako ho budete zvladať živiť a seba popr.

Taký jeník má malého pažouta a v nom už druhý motor a nič viac si dovoliť nemôže
Moucha tu mal favača nebo filcku už neviem a tiež jazdí
BUngeee ten mal fačko naposledy pokial viem
a ja budem mať fábku a čo

doteraz som mal auto staré jak som ja sám celé hnilé ale bol som na zraze SM v Brne lebo som si to mohol dovoliť , keby som mal nejaku audinu A6 2.5 V6 benzín by som si asi nevyrazil len tak do brna bez premyšlania koľko ma to bude stáť a čo ak sa niečo stane a bla bla bla

thompsne skus mi najsť na bazos.sk nejake auto do 3000€ ktore by si mi odporučil , ale nesmie byt draha poistka a nesmie to žrať jak dve auta ... , novšie ako 2000 rok a menej ako 250tis km
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 02:18
Jojo, já mám felcku, 220tis najeto a akorát jsem vyměňoval alternátor, koupil nový brzdový kotouče radši a je fakt, že je potřeba dolejvat olej tak každých 2000-2500km, ale jinak jezdí jak drak a dokonce nikde nerezne, jen u kufru trošku..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 09:39
palučko: třá http://auto.bazos.sk/inzerat/7223843/Nissan-Almeraplna-vybava5-dverovy-1999.php ještě takových 200k km bude jezdit bez vážnějších problémů. A že je to tak o 80 stočený, to bych vůbec neřešil, nekupuješ auto za půl mega. Podobně http://auto.bazos.sk/inzerat/7271145/predam-maudu-323f-hatchback-bj-15-16v-65kw.php, http://auto.bazos.sk/inzerat/7263506/Honda-Civic-15VTEC-LS-114PS.php a když už to teda musí bejt něco od skopčáků, tak http://auto.bazos.sk/inzerat/7134846/VOLKSWAGEN-Golf-14-Pacifik.php
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 11:47
Nissan sa daju kupiť len origo diely = drahé a nízka dostupnosť
Mazda 323 - cez cele slovensko sa mi ísť nechce kupovať auto , plus prepis 150 plus uloženie zadnych tlmičov plus dovie čo ešte , fotky su len interieru , spodok bude už chyteny určite
Honda , takisto drahé diely atď
Golf pacifik je moc lacný a že nevieš prečo ? lebo má motor 1.4 16V ktorý je veľký nepodarok a každý jeden začne žrať olej jak prasa , 2000km=1liter oleja navyše , generalka motora ked len diely može byť od 400 do 800 € podla toho čo tam ešte bude zlé
Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 12:28
LA: Podívej se na ALD a podobný operativní leasingy, když ty auta po 2 rokách prodávaj, tak to asi najedou, jinak by to byli ....

Palučko: Mě tvoji situaci vysvětlovat nemusíš, vím jak to funguje, věř že k tomu mám blíž než kdysi, jen říkám že nejspíš budou lepší volby jak HTP, ikdyž o cenách českých aut pojem nemám, vždycky byli předražený a pro lidi ne moc atraktivní.Napadá mě třeba Focus ať už v naftě, benzínu...
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 12:41
thompson: na ald jsem nekoukal, ale třeba leaseplan má auta se stářím kolem 2 let a nájezdem kolem 100k km, takže si ty pohádky o 3 roky starým autě a 200k km nech...

palučko: tu 1.4 16V používá i škodovka a nevšiml jsem si, že by si někdo stěžoval.... Jinak honda a drahý díly, to nvm, spíš tak průměrně, tak stejně i mazda. Jenže tyhlecty auta budou jezdit i za 200k km, kdežto fábie a podobný budou už dávno kdesi stát polorozebraný na náhradní díly.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 12:59
presne tak, proto jdu do Hondy, prdim na vsechny koncerny a podobny zalezitosti, za prvy se to krade, za druhy je to totalne predrazeny, za treti to nema buhvi jakej motor, pokud chces aby to jelo, tak to usi mit turbo, protoze vytacet to do 7,8mi tisic otacek je pro nej nebezpecny, to vse si muzu u Hondy a podobnejch japoncu v klidu dovolit a to auto v klidu nalita 600t kilometru. Jasny, vybava uz neni uplne nejlepsi, naky pocitace, vyhrivany sedacky a podobny zalezitosti sou az u ufounu(nejnovejsi generace civicu, u accordu tusim o chvilu driv) Ale me staci, aby to pekne jezdilo, melo malou spotrebu a aby dlouho vydrzelo. U hondy je autorizovanej servis za 350,- na hodinu a dily sou zhruba srovnatelny s ostatnima automobilkama, existuje i druhovyroba
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

167 754,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 13:00
no ale vo štvrtkovom golfe je iná 1.4 16V ako vo fabke napr. je to zle vyriešené celý ten motor , v škodovke je dobre spravený

EDIT: motory su rovnake ale v golfe bola jedna seria tychto motorov zlá , ktore žrali olej
Obrázek
Příspěvek upravil 1× palucko, naposledy ne 20. březen 2011 17:21.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 13:01
Bungee: to chce nějakej V-TEC, tak u 5k teprve začíná sranda Mr. Green Zas na plyn?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 12 z 19