Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Říznutí při holení

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství

Holím se

Hlasování není časově omezeno.
žiletkou:
55% 55% [ 26 ]
strojkem:
29% 29% [ 14 ]
neholím se, šlapu si na vous:
0% 0% [ 0 ]
neholím se, jsem ještě holobrádek:
14% 14% [ 7 ]
Celkem hlasů : 47 / Hlasujících: 47
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:08
A aku presne použivaš ? U mna je to už od začiatku Adihash a podobne problemy som nikdy nemal... Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:13
Na holení používám gillete mach 3. Voda po holení je myslim taky gillete, ale možná kecám, není moje Mr. Green kradu otcovi, kterej má plnovous, tak to neřeší Mr. Green jinak mám STR8 a ten je v pohodě a ještě lamborhini, ale to jsem ještě nezkoušel.

Myslím že problém je v samotným procesu holení... Zkusím se příště oholit až po koupání, aby vousy ještě víc změkly (i když se to nedoporučuje, že prý tvář může nabobtnat Mr. Green Mr. Green ) tak nevím.

Takový ženský problémy Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:16
No ja mam taku skusenosť, že po osprchovani je to ešte horšie Wink
Skus sa ohoiť rano, bola o tom nejaka študia, že menej krvacame pri porezani, ked nie sme najedeni Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: ne 3. leden 2010 23:20
To je zase studie typu "andělé neumí lítat" Mr. Green ne?

Budu to muset nějak vykoumat, štve mě to, protože normálně jsem to dycky šmidlal a rval čímkoli a jakkoli a nic! A teď ať dělám co dělám, škube to, bolí to a pak jsem z teho olezlej Mr. Green

Možná by to vyřešil nějakej el. strojek? Think

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 00:59
Ak si ho budeš kupovať, vyber si taky, ktory je aj na mokre holenie, lebo suche.....to je tortura Brick Wall
A neviem, či ti to pomôže, skus sa popytať staršich machrov Wink

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 09:07
Holím se už bezmála 6 let, ale na tohle jsem fakt krátkej Rolling Eyes Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 14:23
Ešte ma tak napadlo, koľko ju už použivaš, lebo pri tupej žiletke su problemy, aj ked sa neporežeš Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 15:05
Mně přišlo, že jsem se líp oholil a míň to bolelo / míň jsem se podřezal, když jsem ukazováčkem ještě jakoby tlačil na ten břit, aby líp dolehl na tvář... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

132 412,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 16:00
ginzo: někde jsem tu psal, že mám úplně nový břity
jenda: joo zajímavej nápad, zkusim Smile

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 4. leden 2010 16:18
A uplne posledna možnosť, ktora ma napada, je takzvana teoria zleho zboži, proste robia špatne Mach 3, aby čo najviac customerov prešlo na Fusion Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
Strana 13 z 16