Mno jo, ale tak přes GPRS bude max rychlost stejně kolem těch 3-4kB/s
I když je fakt, že to trochu (trochu celkem dost) zrychlí třeba CProxy .,.......[/size]
Co to prosím je a kde se to dá sehnat. Je instalace složitá?! Jako vždy připomínám, že jsem totální amatér a počítačům prd rozumím!!! Návod pro blbce!!! Díky!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 18:44
http://www.cproxy.cz/
Musíš stáhnout tohle (jestli chceš, můžeš se registrovat, je to zadarmo a máš pak myslim víc možností v nastavení toho programu), návody, jak pak nastavit prohlížeče, aby net jel rychleji jsou v nápovědě i přimo na tom webu cproxy... (aspoň doufám).
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 19:30
To záleží na tom, jak si to nastavíš (Můžeš zapnout kompresi obrázků a zvolit hodnotu a nebo jí nechat vypnutou). Taky si tam můžeš nastavit blokování reklam, flashe, atd.. co potřebuješ..
Zatím nevím! již jsem to pokusně nainstaloval, ale stále mám v počítadle nulovou úsporu!!! Jsem hold blb na počítače a návody předpokládají o něco větší znalosti!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.