Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Silniční zákon" -schválené změny

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 16:21
Tak tady je přesně ten příklad, proč je nesmysl snižovat postihy za řízení auta bez patřičného řidičáku. Naopak bych postihy za tento prohřešek rapidně zpřísnil. V určitých případech je auto bráno jako zbraň a tak by to taky mělo být chápáno i v tomto případě. To, jestli člověka naučí autoškola řídit auto, je trochu jiné téma.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 22:39
Heleďte, po tom co jsem dneska viděl na silnici, získávám stále silnější názor, že je ten zákon blbost, protože lidi se chovají jak dobytci ještě víc než před tím.... Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: so 30. září 2006 22:43
Já to tu píšu od začátku. Snažit se nějakou represí ze dne na den změnit řidiče nejde. Zákon vystrašil úplně jinou skupinu řidičů, než na které byl původně cílen.
Je potřeba důsledně dbát na postihování řidičů, kteří opravdu ohrožují ostatní účastníky silničního provozu a na to stačil i zákon původní. Na to je potřeba vybavená, schopná a respektovaná policie a ne nějaký Šimonovského paskvil... Rolling Eyes
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 1. říjen 2006 08:50
Zčásti s Tebou souhlasím. Vždy je lepší prevence než represe. Ale v tom, že starý zákon byl dobrý, s Tebou nesouhlasím. Právě tento zákon má největší zásluhu na tom, co se dnes děje na silnicích. Ten naše řidiče "vychoval". Je pravdou, že nový zákon není z nejpovedenějších, ale změna musela přijít. To, že snaha o nápravu zoufalého stavu dopadla tak jak dopadla, je trochu jiné téma.
Víte, že se na nehodovosti na našich silnicích značnou měrou podílí cizinci a především Poláci? Je s podivm, jak se např. Němci chovají u nás a jak rozdílná je jejich jízda v jejich otčině. Tento odstavec berte s lehkou nadsázkou. Ale jen s lehkou.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: ne 1. říjen 2006 13:04
2 bugi: kdyby se ale starý zákon dodržoval, tak by se u nás jezdilo slušně... Říkám pořád, že ty největší hovada určitě už tehdy nemělo být těžké odsoudit za obecné ohrožení.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 2. říjen 2006 15:26
to: bugi:: otěch polácích vím své. vždyť jsem z těšína.
co se týče pokut, v žádném případě bych nezvedal max. body na 18. těch 12 je akorát. jem bych zvýšil to mazání za rok bez přestupku ze 4 na 6 bodů.
o svém hovoří i toto: můj soused za 48hod nasbíral 8bodů a věechny za rychlost. čtyřikrát ho zastavili na trase těšín-brno-těšín. ono když si někdo nedá říct...
ještě jednu věc, pokuty by se měly platit podle příjmu a u podnikatelů podle ročního obratu(všichni víme proč ne podle příjmu, že?)
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: po 2. říjen 2006 21:03
Řidiči v Polsku? Jelita, když polák zpomalí a vy nevíte proč, tak je to pravděpodobně proto, že chce odbočit a zapnout blinkr? Na co? Pak ve městě , celkem pravidelně je zdí na padesátce asi tak 35. Na světelné křižovatce jede před Váma cyklista a jede prostředkem, "dědo jeď ,go go". V tomto, si myslím jsme o něco schopnější řidiči. Teda až na tu rycholst! Jezdím celkem často SM-Praha a okolí a za tu cestu jedu většinou o 20km/hod více, než je povoleno, ale i tak si myslím, že bezpečně.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 2. říjen 2006 22:07
Já nechcu rejpat...taky jezdím rychleji než je povolemo a taky si myslím,že jezdím bezpečně...ale to si myslí každej dokud se nevyseká a nezabije sebe nebo někoho jinýho.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 09:17
2 Norton: člověk si to může myslet třeba podle toho, že najezdí za nějakých 9 let bez sebemenší nehody nějakých 300 000km (jako třeba já Wink ) a znám člověka, který za tu dobu sešrotoval 2 auta a třetí má pěkně dotlučený... d'oh!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 17:09
d'oh! jo, měco podobné mám i ve svém okolí. ročně najezdí cca 50 000km a za těch 13let co ho znám má myslím 11. auto a zatím úspěšně všechy poťukal. dvě tak, že je odvezl rovnou do šrotu. a pozor - nikdy se mu nic nestalo, ani oděrky!!! d'oh!

když už se bavíme o těch bodech, co by jste udělali tomuto řidiči:
mokrá cesta, liják jak hrom, stoupání, levotočivá zatáčka, místo 90 na tacháči 110, předjížděl přes plnou čáru a aby toho nebylo málo, tak ještě držel mobil v ruce a vykecával se. a jak to dopadlo?
budete se divit ale měsíc se z toho dostával, z toho deset dní v bezvědomí, a první co bylo když mě potkal, řekl, že je to vina toho co mu volal!!!
myslím že pro takové je i dvoubodové maximum až až
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 9 z 15