Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 7. únor 2007 21:56
Si si isty,že to patri sem ?

A ked ten notebook nevyhraš ? 400 tyčiniek,to bude pre celu školu Mr. Green

Moj nazor:pred vyplatou určite,ale nie vikend,ani stred tyždňa,podľa mňa najlepšie v utorok Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: st 7. únor 2007 22:13
Neviem ci to tu patri ale boxujes do vreca lebo mam problem Very Happy.Preco myslis utorok?Preco nie cez vikend?Vyjadrite sa aj ostatny
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 8. únor 2007 20:53
Trochu uvažuj-cez vikend,alebo v piatok maju ludia viac času,mysliš,že počas tyždňa budu otvarať 400 tyčiniek ? Mr. Green
Pondelok-to môže niekto myslieť ako vyššie,a spravi to hned prvy deň po W.
Utorok-dosť nabity deň,asi pre každeho.
Streda-stred tyždňa,deti môžu posielať-v stredu nedavaju profesori ulohy Laughing
Štvrtok-ako pondelok,len to je dosť blizko W.

Je to len môj tip,ak to nahodou nevyjde,tak snad nepojdeš na dolne Kysuce Whistle
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: čt 8. únor 2007 21:56
Tak uz viem kam mam ist Very Happy Very Happy.Dik za tip
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 9. únor 2007 20:53
už mě serou všichni čeští politici. ať se seberou a táhnou do prdele! vysranci jedni, furt myslí jenom na svoje řitě! ať mi ještě někdy nějaký čurák řekne, že jsou to zástupci zvoleni lidem! hned bych ho jebnul po pysku, debila zatemněného . je to všechno podvod na lidi. nasrat a rozmazat!!!

tak a už je mi líp
jdu na pivo! kdo jde se mnou?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 9. únor 2007 21:19
Táta taky včera nadával... že chtějí potvrzení ke studně.. Jenže my k naší nemáme žádný papíry.. A prej nemusí bejt papíry, když je studna starší než z roku 1955.. ale na dokázání toho je stejně potřeba nějakých papírů... Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 9. únor 2007 23:03
drutek: ja bych sel,ale zatim jen na kofolu Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 11. únor 2007 22:01
Prečo ked chalan povie niečo kamoške,musia sa hned pohadať Mad Not Talking

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 12. únor 2007 10:58
jenda.69 napsal:
Táta taky včera nadával... že chtějí potvrzení ke studně.. Jenže my k naší nemáme žádný papíry.. A prej nemusí bejt papíry, když je studna starší než z roku 1955.. ale na dokázání toho je stejně potřeba nějakých papírů... Brick Wall Brick Wall Brick Wall

Mohu pomoci! Tohle dělá kolega každou chvilku. Nejdřív napište "Čestné prohlášení" které vám asi(určitě) neuznají. Pak vám můžeme udělat posudek, který vám uznaj(pokud jsou aspoň malinko normální). Pokud chcete, tak ti přes SZ pošlu kontakt.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 13. únor 2007 17:28
pozor. o těch studních jste to asi nečetli celé. papíry si musí vyřizovat jen ti, kteří mají spotřebu nad 6000 kubíků ročně. takže se to vlastně netýká žádného rodinného domu
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 11 z 330