sem nechtel hned do ni a jendy pustit, ale Makina zacala misto mne, tak ted uz muzu.
ona je mozna v jadru dobra, ale chova se jako krava. nakopat doriti a cau, to si zaslouzi.
vy jste kamarádi proč neříkáte na rovinu co si myslíte a čekáte až někdo začne abyste pak jen mohli souhlasit?
já to Jendovi řikám od začátku bez nějakej zbytečnejch okecávaček, mám moc ráda Jendu a moc mě to mrzí že se trápí a slečně bych někdy rozkopala obličejíček za její přehnané, žárlivé a majetnické chování, a to spolu zatím pouze chodí!!! Nedej bože vzít se a mít to doma každý den...
česká pošta je snad ten nejhořší podnik... já se nedivím, že dneska už skoro nikdo neposílá dopisy.... Vy dnes podáte a my se na vás vysereme, to si mají dát na auta....
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
já se ti divím že to bereš tak doslovně... Nikdy se mi nestalo že bych jeden den něco poslala a druhej den by to bylo, myslím si že to ani není technicky možné.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.