drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: pá 4. květen 2007 21:31
tak to já kurva jo. jsem na serveru kde může být připojeno cca 30 kompů a pořád je to ještě slušné. pokud vím, tak teď jsem tu jedinný

Zasláno: po 7. květen 2007 09:13
zasraný, pojebaný, jeblý gates i s celým vymrdaným microsotem!!!!!!!!!!!!!!! ať už jim někdo zakáže produkovat ty zmetky!!!!!
na tenhle komp máme přístup tři uživatelé (u xp to jde nastavit). odskočil jsem si na cigáro, ale hlavně se napít (mám žízeň jak prase a to jsem včera nepil) a aby se mi nikdo nepřilepil na vsn, tak jsem se odhlásil. myslel jsem si, že když funguje zachování najetých programů při automatickém najetí do základního menu po časové prodlevě při nečinosti, tak to bude fungovat i při ručním odlášení. hovno!!!! te čurák mě odpojil i od netu a já jsem ztratil přehled které kecy jsem ještě nečetl!!! a to jsem byl shora teprve u elektroniky.
gates je kokot a jestli mezi vámi kdo se mnou souhlasí a rozumí kompům, tak ať mu navěky zaviruje celý microsoftťácký systém, ať mu ta jeho firma zkrachuje.
howg!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...