Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 21:28
nestíham obnovovat stránku? Think Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 21:28
Kurva lidi, nestiham aktualizovat (obnovovat) stranku Mr. Green
EDIT: jenda byl rychlejsi

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 4. květen 2007 21:31
tak to já kurva jo. jsem na serveru kde může být připojeno cca 30 kompů a pořád je to ještě slušné. pokud vím, tak teď jsem tu jedinný
Zasláno: po 7. květen 2007 09:13
zasraný, pojebaný, jeblý gates i s celým vymrdaným microsotem!!!!!!!!!!!!!!! ať už jim někdo zakáže produkovat ty zmetky!!!!!

na tenhle komp máme přístup tři uživatelé (u xp to jde nastavit). odskočil jsem si na cigáro, ale hlavně se napít (mám žízeň jak prase a to jsem včera nepil) a aby se mi nikdo nepřilepil na vsn, tak jsem se odhlásil. myslel jsem si, že když funguje zachování najetých programů při automatickém najetí do základního menu po časové prodlevě při nečinosti, tak to bude fungovat i při ručním odlášení. hovno!!!! te čurák mě odpojil i od netu a já jsem ztratil přehled které kecy jsem ještě nečetl!!! a to jsem byl shora teprve u elektroniky.

gates je kokot a jestli mezi vámi kdo se mnou souhlasí a rozumí kompům, tak ať mu navěky zaviruje celý microsoftťácký systém, ať mu ta jeho firma zkrachuje.
howg!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 16:54
Proč já blbec se přihlašoval! Brick Wall Brick Wall Přišel šéfko a místo abych si něco přečetl, tak jsme řešily problémy kvůli jednomu volovi co nenechal koupit originál, ale "levnou" kopii!!!! Vzal bych palici a mlátil a mlátil a mlítil bych ho po hlavě, nebo mu dal vše zaplatit!!! Nakonec to vyjde 2x Shocked Shocked Shocked dráž a stále to nebude jako origoš! Brick Wall Brick Wall Brick Wall Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 18:54
Do piče aj s vyjebanym dnom.
Sarkozy vyhra volby,kamoš ma pošle do piče,cela trieda sa ujebava na mojom beefe so spolužiačkou,s jednym človekom som sa prestal baviť,kamošovi som volal,kde su,ked som tam došiel,tak tam už neboli a to iste tretikrat ešte aj ta vyjebana dobierka za 600 SKK,lebo ta piča bola taka usilovna,že mi to musela poslať hned po vyhrati aukcie Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 20:20
ginzo dělá zas z komárů camelky Cool

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 22:19
Question
Nechapem,čo si chcel povedať,ale to všetko sa stalo Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 22:28
Já nevim, nesmíš si to všechno tak brát. Musíš si říct: "víte, co mi všichni můžete?" a bejt v pohodě...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 22:56
OK,prebrate na chate,len v tomto topicu mi to pripada take nemiestne,tu sa ma nadavať Think

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 24 z 330