Makavelina (+32)
ZeleNinaVIP Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK

Zasláno: út 7. červenec 2009 20:35
bylo by hezké, kdyby to všecko bylo medové a láskyplné, ale co člověk, to názor, a téma VĚŘÍTE? pouze pokládá otázku, na kterou příspívající odpověděli podle toho, jaký názor oni mají, nikomu nic necpou (necpeme), pouze se dělíme o náš názor a rádi si vyslechneme i názor jiný.
Pokud jde o cikány, jistě že všichni nejsou stejní, ale někde (konkrétně např. u nás) je vidět PROČ je někteří tak nesnáší, zkus přijet na pár dní k nám do Tanvaldu a kolem deváté večer jít sama na autobus, nebude ti to příjemné tak jako to nebývá příjemné mě.
Jeden z mých velice dobrých kamarádů je ukrajinec, který je u nás na černo, seznámil mě s pár dalšími a neřekla bych že jsou to špatní lidé, opět co kus, to originál, stejně jako mezi námi se najdou svině, tak mezi černými, žlutými, modrými a ukrajinskými se najdou. Jde o to, že o těch hodných nikdo nemluví, nikdo neřekne: Dneska mi jeden ukrajinec podržel dveře u výtahu, ale jen se nadává na ty špatné jedince. Moje sousedka je očividně tmavá, ale vždycky když jedem spolu stejným autobusem tak si pěkně popovídáme a nemám proti ní ani to nejmenší.
Nemyslím si že je to globální, jakože Tak, ty seš černej/žlutej/ukrajinec, s tebou nechci nic mít, ty jsi svině. Záleží opravdu na konkrétním člověku a situaci, ale nutno uznat, že těch negativních projevů je nepoměrně víc...
Hey, hey apple!