Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 240, 241, 242 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:10
jenže tady nikdo cikány ani nikoho jinýho nezabíjí, jen projevujeme svůj názor...
A věřit je hezký, ale všehno s mírou Wink
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:12
romulus - co se týká Milady,m tak jsem svůj příspěvek napsala ještě před tím než začal psát Arashid. Jeho se má poznámka netýká.
LivArt - Být ateista je taky hezké - ale všeho s mírou.
Varda Elisabeth

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:13
Budu si asi muset ještě jednou projít diskusi o víře, protože se přiznám, že ji jen tak přelítávám. Tuším, že se tam pohrdá jehovisty, ne křesťany. Jehovisté mají tu chybu, že svou víru příliš nutí dalším lidem a poškozují svou vírou i své příbuzné. Tím si podle mě pohrdání zaslouží. Pletu se?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:15
Ano pleteš - jehovisté mají vlastní tema
Varda Elisabeth

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:15
Varda: Pokud mi někdo tvrdí, že držku na kole sem si rozmlátil protože to tak chtěl Bůh, tak si o něm něco pomyslím a rozmluvím mu to s tím, že to není kvůli Bohu ale kvůli tomu že sem jelito...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:16
Varda: je mi jasné, že Arashida se Tvá poznámka netýká, pochopitelně. Jen jsem tím chtěl říct, že tu mají prostor i jiné názory. Samotnému je mi líto některých příliš extrémních názorů, které se v diskusích objeví, ale to je všude. Je to rychlostí, jakou dnes žijeme a tím pádem i myslíme. Rozhodně si ale nemyslím, že je to na VSN nějak extrémní - právě naopak.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

36 535,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:24
Romulus: Jsi hodný, že se snažíš to posuzovat nezávisle.
opravdu mám dneska špatný den a chtěla jsem si tu jako vždycky odpočinout. Asi vidím všechno moc černě. Rozhodilo mne pár příspěvků v několika různých tématech. Třeba tak myšleny nebyly ale vyzařovala z nich zloba - nebudu je tu kopírovat. Omlouvám se. Všichni stojí na druhém břehu, takže chyba je u mně. Uznávám.
Varda Elisabeth

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 21:28
Tak diskusi o víře jsem si celou znovu přečetl a cítím z ní spíš nepochopení, než nějakou nenávist. Nepochopení něčeho tak složitého, že se tomu věnuje celá věda (teologie), bych nikomu nevyčítal.
A prosím, nenech se odradit, že ne ve všem s Tebou tady všichni souvisí. Jde o jednotlivé názory, ne o Tebe. Jsem rád, že k nám chodíš a asi tu nebude nikdo, kdo by řekl opak.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: út 7. červenec 2009 22:32
Já k víře napíšu parafrázi jednoho úslovi: komunisti marxe četli a kapitalisti ho dokonce pochopili --> věřící bibli četli, ale zapřísáhlí ateisti pochopili i její podstatu (manipulace lidmi, protože tenhle svět je jen slzavé údolí a když mě, z boží vůle, královi budeš sloužit, tak se po smrti budeš mít líp než já teď)

A vilu Milada opravdu nechápu, jaktože můžou chtít náhradu za neoprávněně osídlený objekt a ještě tu náhradu dostanou zdarma, když jiní platí 15.000 měsíčně tržní nájemné...
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 8. červenec 2009 16:03
kurva, chce se mi chcát, ale ještě nemam všecko přečteno. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 241 z 330