Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
najde se zde příznivce tohoto skvělého sportu? Já ho hraju celkem rád, vždycky ve škole o přestávkách (to bylo kdysi, pak nám stoly zabavili) nebo s tátou. Dokonce sme s kámošema reprezentovali naši školu na republikovym finále Hm, skončili sme 11.
Já se takhle vzdycku uliju z telocviku. reknu profesorce ze du parit pinec, ona mi da palky a nemusim delat nic jinyho. hlavne do mistnosti neni videt, tak se tam da dobre odpocivat :D
Měli jsme doma skoro 30let stůl na oinec. Otec začal úklid tím že ho prodal Ostatní bordel tam nechal! Jinak si v práci 1x za rok uděláme turnaj mezi laborkama. Je to docela sranda a jedinná možnost jak "honit" ředitele za stolem, když on nás honí v práci celý rok!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.