Tak co, kdopak z vás tuhle hru hraje? Já poslední dobou docela hodně moc a to mě hraní ani nebaví. Tahle hra ale dokáže vážně chytit, pokud jí hrajete po netu a hlavně aspoň trochu umíte řídit ;o)
Její největší plus je určitě to, že je zadarmo a za ty peníze dostanete opravdu dobrou dávku dobrý hry.
Hodně vám jí doporučuju.
Já osobně nejvíc hraju na serveru SOUTHMOON pod nickem jenda.69
Kdyby se našlo víc lidí, z VSN co tohle hraje, tak můžeme založit třeba VSN klan, co říkáte soudruzi?
Založil jsem ten klan. Kdo by se chtěl připojit, tak jděte na www.trackmanianations.com a tam se přihlašte pod stejným jménem a heslem, jako se přihlašujete v trackmanii při hraní na netu..
Potom sjeďte na tý stránce až k Your team ranking: a tam napište jako jméno VSN a heslo vám povím přes SZ nebo na ICQ
A jako poslední věc si ve hře v nastavení profilu připište za nick „ $f00VSN", aby váš nick byl ve tvaru:
*nick* VSN
Já jsem od teď: jenda.69 VSN
Hau zdravím bobařského boha nechtěl by si mi to heslo poslat přes ICQ na číslo 278-467-253?
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 22. duben 2006 17:29
Koukal jsem na TM-forums a pokud jsem to přelouskal dobře, tak tam někdo psal, že za to může pomalej net, pomalej server, vysoký nastavení grafiky...
A někdo jinej, že podle něj to dělají vysoký pingy...
Tak si vyberte..
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.