Zasláno: st 16. červenec 2008 20:09
Čas je hlavní nepřítel.... samotná výroba přímo u nás ve firmě je časově náročná, ale dá se zvládnout, ale až na podzim no, jak jsem už psala i na SM. Tady je dobré to že se dá udělat třeba jen 5 triček, když bude malý zájem, když si pak někdo vzpomene že chce ještě 3 tak neni problém je dodělat, prostě řešit to jako individuální objednávky, samozřejmě je to lepší hromadně, lepší a levnější. Ale vzhledem k časové tísni to teď nemá cenu řešit. Nejlepší by bylo dát prostě do řijna dokupy ZÁVAZNÉ!!! objednávky, vyvěsit to na SM, VSN, příp. i WMm, pokud bude i tam zájem

a pak následně v tom řijnu řešit samotnou výrobu. Protože je budu dělat já sama osobně, tak není problém s komunikací jako že to nebude přes dvě firmy, budu mít až to bude aktuální přesné informace o dodání atd. Na nicky lze používat jakékoli typy písma, jaké si kdo vymyslí, třeba každej nick jinym fontem. Problém v tuto chvíli je pouze ČAS. Toliko k tričkám. Pokud by toto mělo být považováno za rozjezd, tak bych sem hodila odkaz na trička na která děláme, aby bylo jasno ohledně barev a velikostí, MAO má ode mě jedno tričko takže s ním můžete probrat kvalitu, a pak bych následně udělala nový topic kam by se psali JEN OBJEDNÁVKY.