Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věřte - nevěřte (hádanky)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 22. listopad 2007 20:40
Tak ako by Kontraakt povedal "pekne ste sa po*ebali do vašich špinavych ri*í" Wink

Všetko je to pravda,až na to,že som nevykrikoval Maja,Maja Smile

Smajlik som dal schvalne,vedel som,že sa niekto chyti Twisted Evil
O tom Gallarde nam to naozaj vravela,či je to pravda,som sa nepytal,ale povedala to Wink
A takisto som čakal,že Jendak da nejaky podpich Liar
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 9. prosinec 2007 18:46
tohle je už trochu déle co se to stalo - byl večer, všude hustá mlha, bylo vidět asi na 3 metry a já jel s taťkou domů z jednoho kšeftu. Mlhovky moc nepomáhaly, viděli jsme maximálně auto když kolem nás projíždělo a patníky. Najednou se něco mihlo vlevo a na cestu vběhlo divoké prase. Oči se zaleskly, táta prudce sešlápl brzdu a těsně minul kance. Byli jsme v šoku, ale za chvíli jsme se vzpamatovali a již bez problémů dojeli domů. Smile jeto pravda nebo ne?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 9. prosinec 2007 18:58
Není, nebyl to kanec, ale svině Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: út 11. prosinec 2007 15:58
Myslím že to možný je, ale oči se nezalekly, protože prasatům se neodráží světlo ze sítnice jako kočkovitým šelmám. No a pokud byla tak hustá mlha, tak jel táta pomalu a stačil zastavit.
Zasláno: út 18. prosinec 2007 10:27
Chybí tu vyluštění!!!!
No přidám jednu další ze svého bohatého života. Laughing Laughing Laughing

Kamarád používá Fordy Transit na přepravu materiálů. Opravuje je však až když se to podělá. Prevence mu nic neříká. No a u jednoho sem tam blbnou blinkry. Stačí sáhnout pod volant a zahýbat drátkama a fungují. Dělává to tak 2x do měsíce. Když jsem v listopadu s ním jezdil, tak jsem jezdil téměř bez blinkrů. Furt ruku pod volantem a hýbal drátkama. Tak to šlo týden. Pak do něho sedl kámoš a blinkry fungovali bez jakékoliv "domluvy". Jen jsem do toho sedl já tak nešly! Tak je to pokaždé když do něho nyní sednu.
PRAVDA NEBO LEŽ?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda_ve_skole (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 18. prosinec 2007 13:18
Já myslim, že je to pravda. Takovýhle věci se mi stávají každou chvíli Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 18. prosinec 2007 13:31
Taky si myslim ze to je pravda

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: út 18. prosinec 2007 13:44
Bez komentáře, počkám na názory dalších.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

krrttek ve škole (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 19. prosinec 2007 09:15
vyluštění mé záhady - celé je to vymyšlené Razz
2Beat: ano,je to pravda

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 19. prosinec 2007 09:32
Neni to az tak zahada, ale spis pribeh ze zivota,

Pred rokem jsem seznamil s jednou holkou, asi ctvrt roku jsme byli nejlepsi kamaradi, v cervnu mi napsala ze mne miluje, ja jsem se do ni hrozne moc zamiloval takze jsme spolu zacli chodit, jenze jsme zjistili ze se to nejak nema a asi po dvou tydnech jsme se rozesli Sad, Moc a moc jsem ji chtel zpatky, ona se asi pomatla a chtela chodit s klukama ktery jsou na ni proste stary, ted po pul roce asi dostala rozum a vcera mi napsala ze se mnou chce znova chodit, dala mi ten nejhezci darek na Vanoce co jsem mohl dostat.

Myslite ze se zazraky deji? Po pul roce, kdy jsme se rozesli, jsem ji neprestal milovat takze jsem porad doufam ze se ke mne vrati a ono ejhle, na Vanoce to prislo.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 5 z 8