No ono u našich spoluobčanů jiné národnosti taky jeden neví co jí! Na jednom místě v Praze si otevřeli restauraci a od té doby je tam minimum koček a psů Zda zasáhla veterina nebo jiná moc
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 11:32
My máme Vietnamců plný město a je fakt, že moc toulavých psů jsem neviděl a nedávno nám nějakým zvláštním způsobem zmizela kočka (ale barák máme asi 2km od nejbližšího vietnamce).
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 4. říjen 2006 17:21
lidi, ani nechtějte vědět, co jsem už všechno ochutnal...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 8. únor 2009 21:32
Včera jsme s Markét byli v Pandě, jak tam vaří Vietnamci.. No dobrůtka... Mně u nich fakt chutná... Raději ale neřešim, z čeho by mohlo bejt. Ale je výborný... A ještě znám jeden takovej obchůdek, kde Vietnamci dělají uplně božskej kebab... Kurňa, já mam hlad.
v pande (v central most) mi moc nehcutna, teda takhle, chutna, ale nudle co si kupuju u nas jsou lepsi A nejlepsi co sem mel delaj v tescu v usti A i kdyby to byly kocky tak je mi to jedno, chutna mi to, tak co
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.