Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vítání a loučení

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 304, 305, 306  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 2. prosinec 2006 23:56
Právě jsem se vrátil z hradu... Teda co to plácám, z 14denního kurzu chemických pozorovatelů v Liberci. Hoši, tam vám bylo skvěle. Vstával jsem v 7:00 a do zaměstnání to byl jen kousek. Ubytovna skvělá, lidi zlatí, prostě pohoda.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 10:22
to : bugi::
no už jsem si říkal, že se řídíš heslem - po nás potopa - . něco zprasit a pak zmiznout.
no neber si to osobně. jsem rád , že tě po dlouhé době vidím a doufám, že to tady dáš trochu dokupy...
Zasláno: út 5. prosinec 2006 10:42
zapoměl jsem přivítat nějakého beera. brněnštinu mám rád, i když jí moc nerozumím. však oni taky neumí "ponašimu". jakožto nejstaršímu členu mu doufám nebudeme muset vykat. přeji mu ať to nezůstane jen u jedné návštěvy...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 22:44
2 Drutek: Ale já nejsem admin. Jen red s mod právy. S momentálním stavem VSN nic nesvedu. Věř mi, že kdyby to jen trochu šlo, tak bych s tím něco udělal. Jenže v tom mi brání 2 věci. 1. nemám admin práva a 2. se v tom vůbec nevyznám.
Navíc bych na to měl zrovna teď docela dost času, bo su nemocnej.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 6. prosinec 2006 09:50
sorry jestli jsem se netrfil přesně, ale ty jsi k těm nejvyšším nejblíže (podle mně), takže bys mohl na ně kapku přitlačit, aby to tu dali dokupy.
tobě snad nevadí stav ve kterém se nachází tyto stránky?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 6. prosinec 2006 18:36
Vadí a to dost. Bohužel ani mě nikdo z vrchnosti neodpovídá. Dokonce ani na ICQ.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 15:22
A protože, si nechci tady povídat sám se sebou, odcházím. A možná se i vrátím ...
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 16:22
Beru zpět. Před chvílí jsem přes ICQ hovořil s Romulem. Kromě toho, že mi představil jeden zajímavý obchůdeček, mi také sdělil, že momentálně maká na placených věcech a k VSN se dostane cca za týden. Požádal jsem ho o nějaký ten roadmap, abychom věděli, co se aspoň zhruba bude dít. Hlavně mě ujistil, že se na nás nehodlá vykašlat. Sláva Romulovi!

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 17:04
No to je fakt super. Takže se to dozvíme až z druhý ruky a ještě k tomu vlastně úplnou náhodou, že. Stačí sem přijít, napsat a odejít, to nezabere ani minutu.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 17:27
2 lukenet: Jak komu a jak s jakym netem (vlastni zkusenosti) Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 30 z 306