Zasláno: ne 13. duben 2008 16:12
Napřed k tomu hlasování: v poslední možnosti je napsáno, že chlap má být cítit senem a tabákem.... četli jste někdy charakteristiky vůní pro muže? Velice často se tam uvádí jako složka Vůně tabáku, takže to je tak trošku pravda.
Jinak to beru tak, že toto hlasování je pro muže, takže jen připojím komentář ze svého pohledu. Nemám ráda silně naparfémované muže, kteří jsou cítit na vzdálenost 2+ metrů - bez ohledu na značku parfému to působí poněkud zženštile.
Ale i obyčejná voda po holení dokáže z ženskou zázraky. Je to příjemné.
A nezapomeňte, že dámské parfémy jsou míchané tak, aby přitáhly vás - muže a že to platí i naopak. I obyčejné deodoranty a vody po holení jsou míchané jako vábničky - firmy mají dlouhou tradici (včetně starověkého Egypta) takže jim věřte a nechte to na nich. A pokud máte přítelkyni a ona vám něco takového koupí - pro vás je to signál, že tuhle vůni má ráda a nemusíte si pro příště lámat hlavu čím jí nalákat. Anebo si nechte od ní jako poradit - ona bude ráda, že do toho může kecat a určitě vybere něco co zabírá právě na ní.
Ženy jsou asi na vůně trošku citlivější a mají paměť. Nedávno vedle mne v autobuse stál nějaký muž a když jsem ucítila vůni, tak jsem si najednou vybavila taneční a svého prvního kluka - byla to ta samá vůně, i když tenkrát jsem nic zvláštního necítila. Prostě si s vůní vybavím i situaci, kdy jsem jí cítila. Dokonce jsem v jedné knížce pro ženy četla takovou malou radu. A to, aby ženy, pokud mají příležitost používaly před sexem trošku jinou vůni, než obyčejně. Pokud mají stálého partnera, tak si na tu vůni časem zvykne a přestane ji intenzivně vnímat, ale Pavlovův reflex funguje i tady - zdá se vám, že nemá na sex chuť? Tak použijte vůni na kterou je při milování zvyklý - většinou to zabere
Takže takhle můžou ženské blbnout vás - ale myslím, že by to mohlo zabrat i obráceně.