Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Vône

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Používate parfum ?

Hlasování není časově omezeno.
» Oui,bien sur,bez toho to nejde:
55% 55% [ 15 ]
Niekedy:
18% 18% [ 5 ]
Zriedka:
18% 18% [ 5 ]
Chlap má smrdieť senom a tabakom :-):
7% 7% [ 2 ]
Celkem hlasů : 27 / Hlasujících: 27
Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 30. prosinec 2005 15:34
Onecar napsal:
Tak tohle téma mě zajímá Mr. Green co takhle nějaký lepší stojí? Mé finanční možnosti jsou omezené, ale do tří kil bych možná šel Angel

No možná nějakej do tří stovek seženeš,ale špíš u ťamanů " Ťo original Bošš..." Mr. Green Jinak si připrav tak min. třikrát tolik.Taky se mi protočili panenky Shocked ,když jsem poprvý kupoval perfém mojí mladé.

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: pá 30. prosinec 2005 16:04
CrazyCZ napsal:
Tak ja pouzivam tohle:

http://www.kingersons.com/fragrance%2Faqua_di_gio_M%2Fmed34.jpg

a jsem s tim nadmiru spokojen.

Ha stejne jako ja Slinták
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 31. prosinec 2005 01:26
Onecar napsal:
Tak tohle téma mě zajímá :mrgreen: co takhle nějaký lepší stojí? Mé finanční možnosti jsou omezené, ale do tří kil bych možná šel O:)

No tak to co pouzivame my s kenasem stoji 30ml lehce pres tisicovku ale neni z daleka nejdrazsi.
Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 31. leden 2007 13:50
Dříve jsem se sice myl, ale žádné vůně jsem nepoužíval. Bralo se to jako projev něčeho zvláštního! Nyní se minimálně 1x denně sprchuji a "deo" mám vždy u sebe. Mělo by být i každého MUŽE! Slavil jsem jednou i jeden úspěch jen proto jak jsem hezky voněl!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 13:12
AXE Touch je muj vitez... Applause
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 655,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 14:23
ja mam najradsi Axe Dark temptation
Obrázek

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 16:12
Napřed k tomu hlasování: v poslední možnosti je napsáno, že chlap má být cítit senem a tabákem.... četli jste někdy charakteristiky vůní pro muže? Velice často se tam uvádí jako složka Vůně tabáku, takže to je tak trošku pravda.
Jinak to beru tak, že toto hlasování je pro muže, takže jen připojím komentář ze svého pohledu. Nemám ráda silně naparfémované muže, kteří jsou cítit na vzdálenost 2+ metrů - bez ohledu na značku parfému to působí poněkud zženštile.
Ale i obyčejná voda po holení dokáže z ženskou zázraky. Je to příjemné.
A nezapomeňte, že dámské parfémy jsou míchané tak, aby přitáhly vás - muže a že to platí i naopak. I obyčejné deodoranty a vody po holení jsou míchané jako vábničky - firmy mají dlouhou tradici (včetně starověkého Egypta) takže jim věřte a nechte to na nich. A pokud máte přítelkyni a ona vám něco takového koupí - pro vás je to signál, že tuhle vůni má ráda a nemusíte si pro příště lámat hlavu čím jí nalákat. Anebo si nechte od ní jako poradit - ona bude ráda, že do toho může kecat a určitě vybere něco co zabírá právě na ní.
Ženy jsou asi na vůně trošku citlivější a mají paměť. Nedávno vedle mne v autobuse stál nějaký muž a když jsem ucítila vůni, tak jsem si najednou vybavila taneční a svého prvního kluka - byla to ta samá vůně, i když tenkrát jsem nic zvláštního necítila. Prostě si s vůní vybavím i situaci, kdy jsem jí cítila. Dokonce jsem v jedné knížce pro ženy četla takovou malou radu. A to, aby ženy, pokud mají příležitost používaly před sexem trošku jinou vůni, než obyčejně. Pokud mají stálého partnera, tak si na tu vůni časem zvykne a přestane ji intenzivně vnímat, ale Pavlovův reflex funguje i tady - zdá se vám, že nemá na sex chuť? Tak použijte vůni na kterou je při milování zvyklý - většinou to zabere Wink
Takže takhle můžou ženské blbnout vás - ale myslím, že by to mohlo zabrat i obráceně. Wink
Varda Elisabeth

Chaizy (+8)
Ženská
Ženská

11 643,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 19:33
no jasný s vůní si přece pamatuješ nejvíc věcí Smile no mě se pánský voňavky většinou líbí..některý jako i dooost Slinták jako ve třídě máme 3 kluky,který se mejou fakt tak jednou za měsíc a to je síla..i ostatní kluci uznávaj,že je to děs..ještě špinavý oblečení Rolling Eyes neříkám ať jsou chlapi šamponi, ale nějak se o sebe starat musí,ne?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 20:30
Ještě, že nemáme ve třídě holky, to bych se musel mejt častěji Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: ne 13. duben 2008 20:59
no šéf si teď koupil Lacoste s krokodýlem Mr. Green to kráááásně voní Mr. Green z Axů mám nejradši takovej modrej co nevím jak se jmenuje Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 4 z 8