Zřejmě se jedná o kořistní tank (tomu pojmu snad rozumíte). Jen by mě zajímalo, proč jsou na věži navařeny ty čísla. T-34 jsem viděl pomalu několik desítek, ale to číslo nikdy. Pro porovnání pár obrázků:
Taky si můžete všimnout, že pomalu každej má trochu jinou věž. To víte, tanky jsou moje hobby.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 12. prosinec 2006 18:12
Tak treba ten tank je z jine serie a tam se ty cisla davali, nebo je to tim ze ostatni jsou kopii a tohle je origos z valky, ale na ty cernobily fotce to taky neni to je divny
Všechno jsou originály, jen některé mohou být vyrobeny po válce. Třeba ho tam dali němci když ho ukořistili. Němacká důkladnost je pověstná! Bohužel se to asi nedovíme, ale bylo by to zajímavé.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Mimochodem, víte jak se vyráběly věže pro T-34? To se vykopala díra v písku, do ní se z hlíny uplácala forma a pak se do toho jen nalila roztavená ocel. V jednoduchosti je síla. Ale abychom nebyli příliš OT:
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.