Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Protože mám nový foťák tak se učím fotit. Pojdme si zase zasoutěžit. Vkládejte prosím fotky přímo na VSN jinak fotky z jiných hostingů po čase zmizí a je škoda o některé přijít. Každý sem může dát až 5 fotek. Nejde mi o dokonalost, ale o atmosféru a nápad. Pokud je to foceno mobilem tak upozornit. Některé mají i celkem slušnou kvalitu. Můžete i měnit fotky. Pak to někdy uzavřeme a vyhodnotíme.
ZDE
otvírám debatu k tématu. Tady prosím nic nepište, maximálně svůj komentář k fotkám. Děkuji
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu ((
Příspěvek upravil 2× Beat, naposledy út 20. leden 2009 20:28.
Moc příspěvků tu nemáme, ale zahajuji již hlasování. Hlasy vkládejte sem a to jméno a pořadí fotky jak je na webu. Celkem možno rozdat 5 hlasů komukoliv. Připravte se na Jarní soutěž rozpuku Jara. Hlasovat budu jako poslední a nezapomeňte že nejde o TECHNICKOU DOKONALOST ALE O ATMOSFÉRU. Děkuji Beat
Jen žádnou paniku!!!!
Přesně takhle jsem si to představoval a u krrtteka je to celkem jasné, ale takhle to již pochopí asi každý. děkuji za hlasy. Sám budu hlasovat až na konci nebo vůbec, když jsem vyhlašovatel. Pokud vítěz bude na Srazu, dostane odměnu.
Jen žádnou paniku!!!!
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2DalšíPoslední
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.