Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Známost po netu...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 12:46
Šmankote Neznámíku ty se snad za pěknou babu stydíš nebo co? Napíšeš koukněte se ale jen chvilku. To jí to děláš za zády a to je tak přísná že máš vítr. Dělej věci pořádně a ne jen na půl.
Jinak šel bych s ní do kina na oběd na večeři doprovodil jí do hotelu a tam bych skončil poznávej a nespěchej. Pokud má zájem tak neuteče. Pokud má něco za lubem snad to stačíš poznat než příde na intimější věci.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 15:09
někdo napsal:
No dobře, dam to sem ještě jednou Smile
http://img394.imageshack.us/img394/5718/bwfv1hf1ne.jpg
ale pak to zase smáznu Wink

Hmmm,myslim,ze na Tvojom mieste by som to tu ani neriesil a isiel do toho plnou parou vpred a rovno po hlave Very Happy

Nemusis mazat,neni sa zaco hanbit...je to symposka.Tak Ti prajem vela co najkrajsich zazitkov Wink

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:07
Tak pro všechny co mi to nepřáli mam dobrou zprávu. Vypadá to dost bledě. Asi jsem se ještě nepochlubil že má kluka... Mno a on nám na to přišel a teď to vypadá dost bledě... Uvidim zítra jak to dopadne...
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:35.

*snup* (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:08
Think Sick

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:10
No jo, nevím, jesli to není jenom výmluva. Každopádně to od ní neznělo zrovna radostně, ale dost smutně a upřímně... Neutral
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:35.

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:16
je mi smutně za tebe, ale aspon si ji aspon nepoznal takze to tak bolet nebude Rolling Eyes
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:18
Já jsem rodilej smolař, ale pořád tu ta kapička naděje je, i když je to velmi malý. Třeba si jednou zvyknu na to, že mi nikdy nic nevyjde...
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:36.

*snup* (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:18
Ak ti povedala daco v tom zmysle ze ta ma rada tak neviem ci daco k tebe neciti Eh? hmm no neviem rozhodne ti nezavidim Shame on You

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:26
Co blbnes?Sla do toho,i kdyz sama vedela,ze s nekym chodi...proc asi?Patrne to neni uplne ono a rada by neco lepsiho...
Neco Ti povim-kdyz jsem se seznamil s moji zenou,tak jsem byl zenaty a ona vdana-nas puvodni"zamer"byl,ze budeme pouze milenci,protoze si nechceme narusovat "domaci vztahy"...no a jak to dopadlo?Nez jsme se spolu stihli prvne milovat,tak to byl vztah jako krava a bylo vymalovano-prvni se rozvedla ona a ja rock pote(oni spolu nemeli deti,tak to bylo rychlejsi)
MYSLIS,ze jeji muz byl rad,kdyz to zjistil Question
MYSLIS,ze ona byla vesela,kdyz mi pak rikala,ze on uz to vi Question

samozrejme Ti nikdo neslibi,ze i u Tebe to bude takhle,ale za pokus to stoji...nebo snad NE Question
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Nepovím (0)

0,- VK
Zasláno: po 3. říjen 2005 19:41
Taky jsem se s ní bavil o tom a řikala že se to snaží nějak ukecat, myslim, že ona se se mnou chce vidět zrovna tak jako já s ní...
Příspěvek upravil 1× Nepovím, naposledy po 18. únor 2008 21:36.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 6 z 26