Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Sny - co se vám v noci zdálo?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 51, 52, 53  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 27. únor 2010 14:24
Dnešní sen:

Bylo to v jakýmsi výběhu pro zvířata. Pamatuju, že jsem to měl nejspíš hlídat a když jsem přišel, byl v zadu nějaký tygr za řetězem, vpředu prázdno a po straně nějací brouci.
kód:
+--------+-----+
|        |  b  |
|  tygr  |  r  |
|        |  o  |
+--řetěz-+  u  |
|        |  c  |
|  ???   |  i  |
|        |     |
+--------+-----+

Už ani nevím, co se stalo, ale nakonec se to vyvinulo tak, že jsem měl všechny odstřelit puškou (

Takovouhle, ale na diabolky Very Happy

Obrázek

). Tygr vzadu nebyl, ale bylo tam jiný zvíře, tak jsem ho zastřelil.
Vpředu bylo taky něco a taky tam byl Prach (spolužák ze střední). Toho jsem jen těsně minul a zvíře jsem taky netrefil. Tak jsem šel hledat nový náboje, sehnal jsem, ale vzal si jen pár, takže jsem po dalších neúspěšných pokusech šel znovu pro další. Prach mezitím vylezl z výběhu ven, tak jsem nic neříkal. Laughing
Výběh najednou byl maličkej a ležel u sporáku na lince mezi sporákem a ledničkou. Brouci se měli uvařit… Jenže utekli. Dva jsem na lince viděl, byli na cestě po lince k ledničce, jenže jsem se jich štítil. Tak co teď? Sehnal jsem papír a jednoho jím rozplácl. Druhý už kamsi zmizel. Vzhledem k tomu, že to nebyl ani tak brouk, jako spíš hromádka slizu, jsem usoudil, že se na něj vykašlu, protože se stejně vsákne do koberce… Mr. Green

Konec Very Happy
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (53 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 20:24
mně se poslední dobou zdají hodně ujeté sny. asi jsem fakt přepracovaný Brick Wall Brick Wall Brick Wall
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (41 let)
62 435,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 19:13
Mě se za poslední měsíc 2x zdálo že mě zabil vlastní bratr, v jednom snu mi zlomil vaz a předevčírem mi koupil iPod, ukradl HTCčko a zapíchl mi do krku tu velkou vidličku co je u grilu Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 31 let

121 021,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 21:18
fuha horor Smile

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 28 let
931 031,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 21:51
Makavelina napsal:
...a předevčírem mi koupil iPod, ukradl HTCčko...

to mě dostalo.... Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 435,- VK
Zasláno: út 8. červen 2010 07:06
Mr. Green p!p@: no fakt, zdálo se mi že jsme bydleli zas spolu v pokojíčku, přišla jsem domů a na nočním stolku jsem měla iPod a on: "to jsem ti koupil jako dárek." a já "aha, dík." a šla jsem spát a v půlce noci se vzbudím a vidím jak mi krade Diamonda, tak jsem na něj skočila a on mi zapích tu vidlu do krku Mr. Green

A dnes se mi zdálo že jsem dělala řidičák v takové divné autoškole která vypadala jako autoškolka a potkala jsem tam spolužáka Víťu Kalfaře ze střední Mr. Green
Zasláno: po 2. srpen 2010 07:36
Tak zas přidáme jednu psychárnu Mr. Green

Dnes v noci jsem šla s kamarádkou Martinou navštívit do nějakého paneláku pana Karla Kryla, který tam bydlel, dali jsme si u něj čaj a pak jsme společně zpívali Bratříčku zavírej vrátka. Pak najednou se něco stalo a Karla Kryla unesli a my jsme ho šli hledat. Byli jsme jako dvě Lary Croft, skákali jsme přes různé překážky, propasti, byly tam dveře co se hrozně rychle otvíraly a zavíraly a my jima musely hrozně rychle proskakovat aby nás to nerozmáčklo a pak jsem našla Karla Kryla v takové místnosti která byla celá vzhůru nohama a pak jsem se probudila a už jsem nebyla schopná pořádně usnout protože mi až do rána hrála v hlavně písnička Bratříčku zavírej vrátka, a myslím že to nepřejde dokud si jí nepustím, takže jdu hledat Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 31 let

121 021,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 09:21
zis Very Happy napis knihu

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
385 139,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 12:20
Nosnější nápad než u většiny filmů z poslední doby - jdi do toho Wink
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 435,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 12:26
Tyvoe zfilmovat to, to by byla pecka! Mr. Green Mě se zdávaj divné věci, mě už se zdálo i o sexu pod postelí, pod kterou je asi 30cm místa Very Happy
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 48 z 53