Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 27. únor 2010 14:24
Dnešní sen:
Bylo to v jakýmsi výběhu pro zvířata. Pamatuju, že jsem to měl nejspíš hlídat a když jsem přišel, byl v zadu nějaký tygr za řetězem, vpředu prázdno a po straně nějací brouci.
kód:
+--------+-----+
| | b |
| tygr | r |
| | o |
+--řetěz-+ u |
| | c |
| ??? | i |
| | |
+--------+-----+
Už ani nevím, co se stalo, ale nakonec se to vyvinulo tak, že jsem měl všechny odstřelit puškou (
Takovouhle, ale na diabolky
). Tygr vzadu nebyl, ale bylo tam jiný zvíře, tak jsem ho zastřelil.
Vpředu bylo taky něco a taky tam byl Prach (spolužák ze střední). Toho jsem jen těsně minul a zvíře jsem taky netrefil. Tak jsem šel hledat nový náboje, sehnal jsem, ale vzal si jen pár, takže jsem po dalších neúspěšných pokusech šel znovu pro další. Prach mezitím vylezl z výběhu ven, tak jsem nic neříkal.
Výběh najednou byl maličkej a ležel u sporáku na lince mezi sporákem a ledničkou. Brouci se měli uvařit… Jenže utekli. Dva jsem na lince viděl, byli na cestě po lince k ledničce, jenže jsem se jich štítil. Tak co teď? Sehnal jsem papír a jednoho jím rozplácl. Druhý už kamsi zmizel. Vzhledem k tomu, že to nebyl ani tak brouk, jako spíš hromádka slizu, jsem usoudil, že se na něj vykašlu, protože se stejně vsákne do koberce…
Narozen: 23.4.1973 (53 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 20:24
mně se poslední dobou zdají hodně ujeté sny. asi jsem fakt přepracovaný
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Mě se za poslední měsíc 2x zdálo že mě zabil vlastní bratr, v jednom snu mi zlomil vaz a předevčírem mi koupil iPod, ukradl HTCčko a zapíchl mi do krku tu velkou vidličku co je u grilu
p!p@: no fakt, zdálo se mi že jsme bydleli zas spolu v pokojíčku, přišla jsem domů a na nočním stolku jsem měla iPod a on: "to jsem ti koupil jako dárek." a já "aha, dík." a šla jsem spát a v půlce noci se vzbudím a vidím jak mi krade Diamonda, tak jsem na něj skočila a on mi zapích tu vidlu do krku
A dnes se mi zdálo že jsem dělala řidičák v takové divné autoškole která vypadala jako autoškolka a potkala jsem tam spolužáka Víťu Kalfaře ze střední
Zasláno: po 2. srpen 2010 07:36
Tak zas přidáme jednu psychárnu
Dnes v noci jsem šla s kamarádkou Martinou navštívit do nějakého paneláku pana Karla Kryla, který tam bydlel, dali jsme si u něj čaj a pak jsme společně zpívali Bratříčku zavírej vrátka. Pak najednou se něco stalo a Karla Kryla unesli a my jsme ho šli hledat. Byli jsme jako dvě Lary Croft, skákali jsme přes různé překážky, propasti, byly tam dveře co se hrozně rychle otvíraly a zavíraly a my jima musely hrozně rychle proskakovat aby nás to nerozmáčklo a pak jsem našla Karla Kryla v takové místnosti která byla celá vzhůru nohama a pak jsem se probudila a už jsem nebyla schopná pořádně usnout protože mi až do rána hrála v hlavně písnička Bratříčku zavírej vrátka, a myslím že to nepřejde dokud si jí nepustím, takže jdu hledat
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.