Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: út 4. listopad 2008 18:35
No co má svůj byt, tak už vlastně sousedka není, ale zbytek Žilkovic ano. Honzík chodil do třídy s tím mým starším synem a mladší chodil na sportovní kroužek s Vinckem. Starší má někde odkaz na Agátino video, co si natáčela, když byli u nich jednou na velikonoce koledovat. Právě proto, že tu vedle nich žiju 16 let, tak bych řekla, že je to úplně normální rodina a že moc sledujete bulvár
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 16:31
Proč je tam ne konci půl hodiny černý obrazovky?
Hehe a je to točený u kulaťáku před ČVUT-FEL... TFUJ!!!
//edit: tak vlastně ne tfuj. Je to točený na tom místě (cca o 2 metry vedle ), kde jsme měli sraz s Klárkou - Mattonkou
jéééé to je škoda že jste se tam s Agátou nepotkali
Zasláno: so 4. září 2010 09:42
Agáta se mi teď hrozně zalíbila v pořadu Čápi s mákem, kde měla sem tam i vtipnou hlášku, a hlavně pak svým "upřímným kamarádstvím" s Ivetou Bartošovou, hlavně v tomto videu
68 462,- VK
Zasláno: so 4. září 2010 22:08
Jj, v Kaprovi na torte bola jedna z najnormalnejšich (ale to boli všetky v porovnani s Mojsejovou ).
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
No Mojsejovou jsem do té doby neznala, a v té poslední epizodě Kapra to na konci dooooost rozjela, to jsem čuměla s otevřenou hubou, v české verzi to neodvysílali
68 462,- VK
Zasláno: ne 5. září 2010 12:45
OMG, to žiješ vo Vatikane alebo kde ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: asi 27 let
912 046,- VK
Zasláno: ne 5. září 2010 12:57
spíš nežije v obýváku u televize...
jinak vůbec nechápu o čem se bavíte.. ještě, že nemám televizi... stačí mi, když omylem zabloudím na Super.cz nebo si u babičky čtu Blesk, tak se musím smát, jak tam řeší aféry lidí, co si myslí, že jsou slavní...
68 462,- VK
Zasláno: ne 5. září 2010 20:10
Makavelina napsal:
No Mojsejovou jsem do té doby neznala, a v té poslední epizodě Kapra to na konci dooooost rozjela, to jsem čuměla s otevřenou hubou, v české verzi to neodvysílali
p!p@ napsal:
spíš nežije v obýváku u televize...
zase si nesklamal...
Ginzo: koukala jsem na to na webu jojky, protože na webu Primy to bylo až později, vskutku nežiji v obýváku u televize, upřímně už jsem neviděla televizi puštěnou pěkně dlouho
Věk: asi 34 let
167 819,- VK
Zasláno: út 14. září 2010 18:47
Norika Mojsejova je legenda už na slovensku aj z Branom Mojsejom , a inač dnes ma byť ma markize niekedy po desiatej nova Adelashov a má tam byť hosť Ritmus a Agáta hanychová , sice neviem kto ta agata je ale ak chcete kukajte
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 6. říjen 2010 14:10
nevypadlo ti tam písmenko "k"?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 634,- VK
Zasláno: st 4. únor 2015 08:24
No, jestli on to třeba nemyslel tak, že je Kryšpín velký na ten dudlík. To by pak naopak znamenalo, že ten dudlík, je na něj malý. Ztrácím se v tom. Proč to nepíšou trošku srozumitelněji.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.