p!p@
Zasláno: pá 3. červenec 2009 21:09
Takže jmenuju se Pavel (příjmení vám neprozradím, ale garantuju vám, že punkovější příjmení nenajdete..

) a narodil jsem se v nakrásnějším městě na Moravě (ne, Brno to není!

) někdy na konci 20. století...
Jsem pořád ještě student a v současné době studuji na 2. nejstarší univerzitě na sever od Alp. Nestuduju tam žádnou měkkou filozofii, ale pořádně tvrdý obor, a to tak tvrdý, že je dokonce ve vyjmenovaných slovech!
Moje zájmy:
Rád rozebírám věci, dokud nepřijdu na to, jak fungují.. občas je ale problém je složit zpět, protože často nějaké díly přebývají..

Takhle dopadl i můj Siemens M65..
Na předpředpředposledním srazu Siemensmanie jsem vyhrál BenQ-Siemens EF81

a Einex mi to závidí doteď.
Teďka mám několikáte HTCčko, na kterým se toho dá dělat mnohem víc.. a navíc protože je to skoro taková cihla jako SXG75, tak se s tím dá v klidu i zabít cigán..
mno, hudba jakou poslouchám - Vždycky jsem poslouchal Punk, Rock, Metal a tak... Vyrostl jsem na Black Sabbath, který mi tata pouštěl ještě když jsem byl v kolíbce...

Chodím často na různý Rockový, metalový a punkový koncerty.. no, moje nejoblíbenější skupina je Degradace, a pak Nežfaleš, dál Houba, Volant, Totální nasazení, Punk Floid a nebo The Fialky. Ze zahraničních třeba Ramones, The Clash, Misfits a podobné... Na gymplu jsem byl členem punkové kapely (jméno je tajné, ještě byste si to vygoogili

) - bohužel asi po půl roce jsme zjistili, že nemáme čas, a že neumíme hrát a nemáme cit pro rytmus jako Rytmus, tak jsme toho nechali...

Můj vkus se ale vyvíjí - poslední dobou ujíždím na všem možným - třeba na žánru jménem psychobilly... To co právě poslouchám můžete vidět v mám podpisu, nebo na mém profilu na Last.fm...
Kdysi dávno jsem si hrál na to, že jsem emo a balil na to emařky, ale teď z toho mám deprese a chci se kvůli tomu podřezat...
Počítačové hry už moc nahraju, ale pokud si nějakou pustím, tak mám rád strategie... třeba Rise of Nations, Heroes of Might and Magic (nebo hýrousy jsou už RPG?), Command and Conquer, Age of Empires, Rome: Total War a Medieval: Total War, Homeworld 2 a tak... ale nebráním se ani nějakým vymývárnám mozku jako CS nebo Call of Duty..
Jsem závislej na
facebooku, že už ani ICQ nepoužívám Google+, že už ani na facebook nechodím, maximálně se tam chodím dívat na fotky odvážných kamarádek..
no, své fotky sem moc dávat nebudu,stejně mě většina z vás zná osobně... a kdyžtak kdo mě má na facebooku v přátelích, tak mám nějakých 50000 fotek z doby, když jsem byl ještě mladý a nerozvážný, tak se klidně koukněte..

Ale nebojte, žádné odvážné fotky tam nemám...
P.S. a jak jste si asi všimli, tak můj nejoblíbenější smajlík je Mr.Green