Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 1. únor 2015 17:48
p!p@ napsal:
jen tak ze zvědavosti, jak to vypadá?
jinak napadá mě ještě jedna varianta kromě 3D skenu a 3D tisku... obtisknout to třeba do hlíny nebo sádry a do vytvořené formy nalít roztavený plast...
Hele, vypadá takto.
K bytu je jeden za 550 na osobu a měsíc a pro přítelkyni, která tam bude chodit často na návštěvu a odpoledne venčit psa, by se hodil druhý, aby nemusela chodit pěšky po schodech..
378 596,- VK
Zasláno: ne 1. únor 2015 19:17
Vím, že by to mělo jít. Jen je otázka jak... Takže otisknout do sádry a něco odlít z plastu? To mám shánět plastové granule nebo roztavit nějakou PETku? Tavící kotlík bude po tavení plastu asi na odpis...?
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 1. únor 2015 21:12
nevim, nikdy jsem to nedělal, jenom jsem to viděl v televizi...
na plastové granule bych se vykašlal... stačí i ručka z kartáčku... tavicí kotlík bude na odpis určitě...
378 596,- VK
Zasláno: po 2. únor 2015 23:30
no, možná nebude ani chodit po těch schodech, jak mě vytočila. teď mám od ní na FB 6 vzkazů a nemám vůbec náladu si je číst (ten šestý pinknul právě teď). Zase bych nespal do půl čtvrté do rána, jak jsem z toho byl mimo. Stihl jsem celý Interstellar plus filozofické okénko.
osočuje mě z oidipova komplexu.
Vida, teď sedmý pink. A můžu se s pravděpodobností p=0,98 vsadit, že v těch zprávách není ani slovo omluvy, jen fůra nekonstruktivních výčitek. Něco málo jsem pochytil na chytrých hodinkách - sedmá zpráva a zabrala celý displej. Omluvy tak dlouhé nebývají. Klíč asi nebude třeba.
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 3. únor 2015 13:38
Ježiš tohle obviňování a kydání špíny přes facebook je fakt hrdinství ta by si zasloužila dostat přeshubu každopádně výrobu klíče bych nezavrhoval, může se to hodit někdy jindy a nebo (tyvole, výtah je nějakej nadstandard, že za něj musíš měsíčně vysolit pětikilo???) si ho vyrob pro sebe
možná by to šlo vyrobit i ze dřeva, nebo papíru jesi je teda bez čipu
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.