Zasláno: pá 18. květen 2007 21:49
to Master: jojo, to je ono!

tam se mě hrozně líbí jak on to tam na ní tak dokonale hraje, že je ona ochotná s ním vlézt do postele hodinu po tom co se s ním seznámí, prostě génius
já jsem nikdy teda tohle nezažila, mě nikdy nikdo nechtěl tak jsem si musela ty kluky balit sama, jinak bych byla asi do smrti sama

ale 4 roky na intru se samejma holkama mě naučily 4 základní věci. Konkrétní příklady:
1) nikdy je nezajímá ten kterej po ní jede, ale vždycky mele o tom, kterej se o ní vůbec nezajímá, něco jako: ten je snad teplej, ani se na mě nepodívá; většinou po něm začala jet sama aby ho poznala a pak skončili spolu, chodí spolu dodneška pokud vím.
2) nikdy není pravda že vošklivý kluci nemaj nárok - nejhezčí holka ze školy (třeťanda), chodila s mým spolužákem (když jsme byli v prváku), ač byl dost neesteticky vypadající, ale POSLOCHAL JÍ A POVÍDAL SI S NÍ. Jí bylo fuk o čem, stačilo jí když viděla, že na ní kouká a přikyvuje (i když třebas vůbec nevěděl o čem ona to mektá)
3) dost často pěkný holky chodili s obyčejnejma klukama bez jakýkoli "image" aby si je mohly "dotvořit," ale pak zjistili že jsou super takový jaký jsou a byli s nima spokojený i když chodili trochu rozcuchaný a měli každou ponožku jinou
4) alkohol dost pomáhá