borix
Zasláno: út 6. listopad 2007 12:36
Tu si o mne predstavte nejaký siahodlhý článok, v ktorom sú vložené tieto fakty:
Narodený v Martine. Následne som býval asi 15 km odtiaľ(Turany), v súčasnosti som najčastejšie v Brne na Kounicovej 50. Baví ma pc(aké nečakané), psp, programovanie pre oboje a bicykel.
Všetko, čo sa týka programovania začalo Siemensom(nekonečné úpravy EEPROM, grafiky, patchov...), najviac som sa, ale, asi naučil vďaka psp. V súčasnosti sa začínam s
gimpom a s CSS(neviem, ale ako dlho mi čo i len jedno z toho vydrží

). Výsledok môžete vidieť na privátnej sieti muni(masarykovej univerzity).
Momentálne chodím na Masarykovu Univerzitu(fakulta informatiky) 1. ročník, 1. semester. Vyštudoval som 6-ročné gymnázium v Martine(Gymnázium Viliama Paulinyho-Tótha) a prvých šesť školských rokov som prežil na základnej škole v rodnej dedine.
Po psychickej stránke ma už snáď zo všetkých tých kecov, čo tu mám poznáte, ale ak vás niečo zaujíma, tak sa pýtajte.
Fotku pridám neskôr(keď nájdem niekoho, kto bude ochotný sa za mňa vydávať

), minimálne do profilu vo vyhozených.
EDIT: Napadlo ma ešte pár blbostí:
Moje obľúbené číslo je 169.
Z hudby počúvam hlavne trance, miestami (punk)rock(obvzlášť starší). Nepohrdnem ani klasickou hudbou(po 7 rokoch hudobnej mi nič iné neostáva).
Ako dieťa som chodil na hokejovú prípravku(asi 4 roky), z toho obdobia je asi najzaujímavejší zápas proti Moskve(samozrejme, tiež to boli len žiaci).
Zo sladkostí mám najradšej Margot a salko.