Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Ako zabudnuť ?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK

Ako zabudnuť ?

Zasláno: st 9. květen 2007 21:07
Mam dosť važny problem v poslednom čase.
Prečitajte si "Sučasný stav" a kus č.3.
Proste ja chcem zabudnuť,ale proste je nejaky iný protokol,ktorý sa ozve,ked sa intenzivne znažim.
Je to ešte zťažené tým,že je to spolužiačka,som s nou 30 hodin tyždenne.

PS:a nezabudnite napisať tucet poznamok,ako sa to nehodi nas net Brick Wall Brick Wall Brick Wall Brick Wall
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 9. květen 2007 21:24
Ako zabudnúť. Nesnaž sa zabudnúť. Nič iné ti povedať neviem. Pokiaľ by si sa snažil, tak to iba zhoršíš(stále budeš na to myslieť). A hlavne neboj, časom to vždy prejde.
Na počiatku bola prázdna množina.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:57
nejlépe se zapomíná v náručí jiné ženy! Wink
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 07:58
Mr. Green já to zrovna chtěla říct. U ženskejch je to asi jinak, ale mě vždycky pomohlo zaměřit pozornost na jinej objekt, i kdyby měl bejt imaginární Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:17
Noo,o niečo podobne sa teraz snažim,ešte sa to spytať objektu Slinták
A ten imaginarny objekt nefunguje-po tyždni ti to už lezie na nervy Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:21
musíš hlavně sám sebe přesvědčit o tom, jak jsi skvělý a jedinečný a že to, že tamta tě nechce, neznamená že ty jsi jelito, ale že ona neví, oč přichází, ty nic neztrácíš, protože ten pravý poklad na tebe teprve čeká, ale ona už má smůlu, protože nikoho tak skvělého už nepotká, když tě nechce - její mínus, né tvoje, protože ty máš na víc! Na nějakou která pochopí tvou jedinečnost! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:25
Taka exisuje ? Shocked Laughing

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:29
taká existuje pre každého Mr. Green vlastně je taková úplně každá, jen se tváří že ne, holky jsou v určitém věku moc idealistické a mají určitou představu o klukovi a kdo jen v nejmenším vybočuje z toho modelu, tak automaticky vypadává ze hry, ale tyhle slečny časem (některé později, ale spousta z nich naštěstí dříve) pochopí, že svaly neznamenají inteligenci, že nagelované vlásečky neznamenají že je ten kluk bude poslouchat když mu budou něco vyprávět, a že hezkej xichtík jim nezaručí že je ten klučík jen nevojede a nepošle někam Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:47
Keby to napisal niekto iný,tak ho niekam pošlem,ale kedže to napisala baba,hned mi je lepšie Applause
Dakujem Jenníkovi,že mame maskotku,ktora je najlepšia ženska na svete Whistle

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 20:56
Applause jééé keby to napsal někdo jiný tak mu to neuverim, ale že to napsal ginzo tak jsem poctěna Mr. Green věř mi, je to tak. celý život se zabývám průzkumem ženských duší protože se snažím odhalit, jaká že bych to vlastně měla být a jak bych se měla chovat v určitých situacích, takže jsem zjistila mnoho věcí i takových které jsem nechtěla Mr. Green a ve finále každá baba zjistí, že ten malej brejlatej poďobanej stydlín je stokrát lepší než ten frajer po kterým šílej i holky z nejvyššího ročníku Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 10. květen 2007 21:09
Tak teraz som sa urazil Evil or Very Mad
Nie som žiaden
Makavelina napsal:
malej brejlatej poďobanej stydlín

ale normalny chalan,ktory to občas trošku preženie.

Ale v poho,chapem myšlienku Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 11. květen 2007 10:51
Beat napsal:
nejlépe se zapomíná v náručí jiné ženy! Wink

jinak to nejde
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 15:47
Makavelina napsal:
malej brejlatej poďobanej stydlín

az na to
citace:
malej brejlatej...
tak to na me sedi :*(
citace:
...že svaly neznamenají inteligenci, že nagelované vlásečky neznamenají...
doufam ze si to ty holky uvedomej rychle bo me zadna nechce Brick Wall Brick Wall Brick Wall

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 15:48
Buď rád, o nic nepřicházíš... Razz
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:08
Ozval sa ten pravy Slinták

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:26
jenda.69 napsal:
Buď rád, o nic nepřicházíš... Razz

Ale ony ano. Cool
Stárnu, ale odmítám dospět!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:33
To je jejich problém. Tak si řeknu "jsou blbý, když neví o co přichází". I když je fakt, že některý kluci jsou takový hovada, že se holkám snad ani nedivim (třeba jedna kámoška mi psala, že se se svým klukem vyspala a druhej den jí dal kopačky)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:33
koukam zeginzo je co se tyka holek stejny zoufalec jako jistý člen pecanz.. Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:36
Pecanza tiež poslala niekam jedna a nemôže na nu zabudnuť ? d'oh!

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:37
Přiznám se že jsem taková vrbička. Pomáhám kámoškám a kámošům když je něco - někdo trápí. Znám hodně případů kdy se holka zachovala jako slepice, ale daleko víc je případů, kdy bych tomu klukovi nejradší rozbil držku. Evil or Very Mad

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:41
jojo ze jsi to ty tak ti trosku popisu moje smutne lovestory.. Wink proste je to asi rok nebo dva jsem si kecal dost casto s jednou holkou, ktera vypadala supr.. proste zamilovan az moc.. flirtovali jsme spolu fakt moc a ona mi rikala ze uz jenom chvilku a bude se mnou chodit, a proste ze se ji libim atd vsak ty reci urcite znate, snad dvakrat denne mi popisovala jak by to se mnou delala atd.. Wink A jednoho dne mi kamarad ukazal SMSku ve ktere mu ta holka o me psala proste jen to nejhorsi.. ze jsem hnup, hnusny atd.. ze me vodi za nos a tak.. Wink

krava jedna debilni.. Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:43
pecanz: neni to ta, jak jsi mi posílal ty její fotky nahoře a skoro i dole bez? Slinták

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:43
Můžu to rozpitvat jak si myslím že by to mohlo být? Angel

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:45
jenda.69 napsal:
pecanz: neni to ta, jak jsi mi posílal ty její fotky nahoře a skoro i dole bez? Slinták

je to presne ta.. v te dobe z nic jeste takova kurva nebyla.. to se sni stalo az tak za rok.. Mr. Green Wink

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:51
Mattoni napsal:
....ale daleko víc je případů, kdy bych tomu klukovi nejradší rozbil držku. Evil or Very Mad

Lenže niekedy to ma aj ten chalan opravnene Wink

2 PZ:link,link Slinták

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 16:57
Jasně taky už jsem narazil na maskovanou hysterku. Laughing Taky jsem ještě žádnýmu držku nerozbil Cool

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 17:01
ginzo: on mi dával link na spolužáky Razz Ale někde to možná mam uložený Slinták

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 17:09
ale nedavej to prosim ven jendo.. Wink potom poslu ginzovi linky na SZ.. ale nemam ty fotky doma.. vecer si je poslu od kamarada.. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 17:11
pecanz: neboj, nedam, já už je stejně asi nemam a nebo je nemůžu najít Smile

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 19:40
To pecanz: Máš šťastie, že máš dobrých kamarátov. Aspoň si sa to (snáď včas) dozvedel.

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:11
sem narazil na takovou super kocku(jestli nekde vyhrabu nejakou fotku tak poslu Mr. Green ), ale rekla ne ale porad na ni nemuzu zapomenout Brick Wall Brick Wall
PS: co sem ale cumel ona vypada na 17, ale ji 15 ( o par dnu mladsi nez ja Very Happy )

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:14
vživotě se babám nevnucuj. zachovej se k ní tak, jako že ti to nevadí a dej jí nenápadně najevo, že k vůli ní se svět nezboří
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:21
To drutek: Myslís niečo jemné, ako: "Ser*m na teba, keď ma nechceš."? Mr. Green

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:23
snadno rekne, hur udela. se uz ani ve skole nemuzu soustredit (no ja se vlastne nesoustredil nikdy ale ted uz vubec ne Mr. Green ).

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:35
Včera mi jedna baba hovorila obdobnu vec,ako drutek-ked prejaviš trochu nezaujmu,tak sa ti to môže podariť Wink
Ako by sa tebe pačilo,keby nejake išla stale po tebe ?

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:51
ginzo napsal:
Včera mi jedna baba hovorila obdobnu vec,ako drutek-ked prejaviš trochu nezaujmu,tak sa ti to môže podariť Wink
Ako by sa tebe pačilo,keby nejake išla stale po tebe ?

nevim jeste se me to nikdy nestalo...

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 20:53
Proste život je taky-tych,pre ktorych by sme aj položili život si najdu niekoho,s kym sa dali dokopy iba nahodou Think

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:14
jak říkal drutek, to je dost pravda, když ona uvidí že po ní jedeš jako blázen tak si klidně může říkat: hehe, chlapec mi zobe z ruky, tak si s ním trošku pohraju. Ale jak uvidíš že se z ní jen tak nepoděláš, bude jí to vrtat, něco jako: jaktože mě nechce, když jsem tak krásná a neodolatelná, musím zjistit co za tím je... Think a bude šťourat a šťourat a pak už bude pozdě protože bude lapená Mr. Green Mr. Green

my říkáme s mužem že jsme na sebe zbyli Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:23
na tom neco bude, zkusim to, ale bude to zrejme narocny na sobe nic nedat znat Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:24
to víš že né, udělej to stejně jako když po tobě rodiče chtějí umejt nádobí / vynést koš / uklidit něco - prostě dělej že tam nejsi a že se tě to vůbec netýká Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:29
nooo tak to pujde uplne samo Mr. Green . no a kdyz to nezabere tak udelala velkou chybu protoze jak to tak pozoruju tak sem se kvuli ni celkem zmenil Cool

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:34
No jestli myslíš že k lepšímu tak to je jedině dobře, jí může vrtat proč po ní nejedeš a při tom třeba zjistí, že jsi vlastně pro ní úplnej ideál Mr. Green je dobrý občas něco trošku hrát Wink jestli jsi neviděl film Svatý s Valem Kilmerem tak na to mrkni Mr. Green páč ten tam po ní jede tak, že ona ani ve finále nepozná, že jí vlastně ukecal Mr. Green (není to slaďák, je to akční film, neboj) Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:37
jj asi sem to videl, moc si to uz nepamatuju neni to o takovym manikovy z cirkevni internatni skoly co delal ruzny loupeze? jestli je to vono tak to byl celkem dobrej film
PS: samozdrejme ze k lepsimu a ted sem si rekl ze se pokusim si omezit svou zivotni lasku (pocitac Mr. Green ) a zacnu trochu sportovat, ale co cert nechtel kolo sem pichl, posilovaci vez je nejaka dodrbana a dneska sem hral bowling a mam oteklej palec Very Happy )

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:49
to Master: jojo, to je ono! Mr. Green tam se mě hrozně líbí jak on to tam na ní tak dokonale hraje, že je ona ochotná s ním vlézt do postele hodinu po tom co se s ním seznámí, prostě génius Mr. Green

já jsem nikdy teda tohle nezažila, mě nikdy nikdo nechtěl tak jsem si musela ty kluky balit sama, jinak bych byla asi do smrti sama Mr. Green ale 4 roky na intru se samejma holkama mě naučily 4 základní věci. Konkrétní příklady:
1) nikdy je nezajímá ten kterej po ní jede, ale vždycky mele o tom, kterej se o ní vůbec nezajímá, něco jako: ten je snad teplej, ani se na mě nepodívá; většinou po něm začala jet sama aby ho poznala a pak skončili spolu, chodí spolu dodneška pokud vím.
2) nikdy není pravda že vošklivý kluci nemaj nárok - nejhezčí holka ze školy (třeťanda), chodila s mým spolužákem (když jsme byli v prváku), ač byl dost neesteticky vypadající, ale POSLOCHAL JÍ A POVÍDAL SI S NÍ. Jí bylo fuk o čem, stačilo jí když viděla, že na ní kouká a přikyvuje (i když třebas vůbec nevěděl o čem ona to mektá)
3) dost často pěkný holky chodili s obyčejnejma klukama bez jakýkoli "image" aby si je mohly "dotvořit," ale pak zjistili že jsou super takový jaký jsou a byli s nima spokojený i když chodili trochu rozcuchaný a měli každou ponožku jinou Mr. Green
4) alkohol dost pomáhá Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:53
Smile takze staci abych zapracoval na bodu c.1 (to mam nakoupit aji ruzovy tricka? Very Happy) a sem idealni partner Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:54
nebo si nakup hodně chlastu Cool

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 21:57
Slinták správně krtečku Slinták

to Master1: já neříkám že to zabere, ale rozhodně to má větší šanci na úspěch než za ňou pálit a slintat si na boty vždycky když je nablízku Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 18. květen 2007 22:00
krrttek: a pak si nikdo nebude nic pamatovat, že? Think
Ale možná proto mi tak trvalo si někoho najít. Protože na chlast nejsem... No, ale teď je to dobrý, teď by mně Markét nejraději zaškrtila za každou kapku, co si kdy dam (naposled jsem měl..hm.. minulý velikonoce a moc velkou radost z toho neměla Smile )

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 11:37
Hm, 4 kroky k úspechu, tak sa na chvíľu majte idem do obchodu nakúpiť ružové tričká, ružové boxerky a kopu chlastu Razz Mr. Green .

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 14:31
borix napsal:
... ružové boxerky ...

a co ruzove slipy? Laughing Laughing Laughing

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 21:00
Ok,to ružove tričko už mam Slinták

Len ja som to dokakal s tym,že som povedal,prečo som si ho kupil Brick Wall
citace:
Ja:Vieš,prečo mam ružove tričko ?
Spolužiak:Ee
Ja:Lebo ***** leti na homosexualne typy Slinták

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 22:48
treba na tebe ted poleti vic bab Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 19. květen 2007 23:18
Nebo se namaž nějakým medem a vyraž v létě ven.. To na tebe poletí jiný holky... včeličky a vosičky... Very Happy

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 20. květen 2007 12:02
Alebo ma taký veľký grizzly po***e do zadku Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 20. květen 2007 12:35
Master1 napsal:
borix napsal:
... ružové boxerky ...

a co ruzove slipy? Laughing Laughing Laughing

Tie niesu pohodlné Not Talking .

To ginzo: To ťa skôr komplet vylíže Whistle .

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: ne 20. květen 2007 22:53
omg ze ja se nedrzel vasich rad a nedrzel sem se z5, ja vul sem proste musel snou prohodit par slov(po ICQ) a uvidel sem mistrovsky kousek - me uzemnila cca 5 vetami pak sem se to snazil nejak uhrat a rekl sem ze dneska radsi uz koncim ze melu blbosti a ona napsala jen "jn" Brick Wall Brick Wall Brick Wall

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 20. květen 2007 23:06
Jéhehehe, to já když nemam co odepsat, tak prostě neodepisuju. Takže na "nj" "jn" "njn" "hm" a podobný neodepisuju Razz
Je to snadný a šetří mi to mozek Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 07:09
to Master: nojoooooooooo ale to neva, člověk se učí z vlastních chyb, když ti někdo bude říkat nedělej to nedělej to, tak 90% lidí to stejně udělá, nabije si držku, ale aspoň uvidí že tudy cesta nevede Mr. Green

to jenda: njn.... Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 10:00
jenda.69 napsal:
Jéhehehe, to já když nemam co odepsat, tak prostě neodepisuju. Takže na "nj" "jn" "njn" "hm" a podobný neodepisuju Razz
Je to snadný a šetří mi to mozek Mr. Green

tak již chápu proč mi neodepisuješ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 11:06
To Master: No vidíš, aspoň si zažil niečo nové, predstav si, aká by to bola nuda, keby si si s ňou cez to icq nepísal.
Pamätaj:
1. Vždy ber všetko z tej pozitívnej stránky!
2. Všetko má svoju pozitívnu stránku, len nie každý ju vidí. Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 11:08
citace:
Všetko má svoju pozitívnu stránku, len nie každý ju vidí.

ježiš to se mi líbí, to si nechám vytetovat na čelo Applause Applause
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 11:11
Toľká pocta. Ja sa podľa toho snažím riadiť už veľmi dlho a žijem si veľmi spokojne, nič ma nenaštve(aj keď to tak niekedy možno nevypadá) a všetko je v pohode Dance .

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 11:24
Tiež sa snažím, ale nikdy bych to takto krásně nezformulovala Applause Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 11:26
Že by som sa stal básnikom? Mr. Green
To by sa dobre hodilo k mojim ostatným povolaniam: komik(to mi narhol učiteľ telesnej), gigolo(to mi navrhla spolužiačka Embarassed ) a programátor(to som si navrhol ja).

Master1 (+1)
Bažant
Bažant

10 200,- VK
Zasláno: po 21. květen 2007 12:07
ja to beru pozitivne protoze 1. maximalne udela scenu at ju uz necham napokoji coz me nevadi protoze pristi rok jdu na jinou skolu Laughing
2. aspon o me budou vedet i dalsi holky Slinták (hele to je ten co jel po te holce neeee? Mr. Green )

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 23. květen 2007 12:26
borix napsal:
To drutek: Myslís niečo jemné, ako: "Ser*m na teba, keď ma nechceš."? Mr. Green

právě, že tak brutálně jsem to nemyslel

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 1 z 7