Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Alkohol za volantem

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Co si myslíte o řízení auta s alkoholem v krvi?

Hlasování není časově omezeno.
» Je to bezohlednost.:
85% 85% [ 12 ]
Malé pivo po obědě nemůže uškodit.:
14% 14% [ 2 ]
Je to každého věc, ale musí si případně nést sám zodpovědnost.:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 14 / Hlasujících: 14
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK

Alkohol za volantem

Zasláno: ne 5. březen 2006 15:03
Tento strašlivý článek na auto.idnes.cz mě inspiroval k diskusi:

Arrow http://auto.idnes.cz/automoto.asp?r=automoto&c=A060304_184346_automoto_fdv

Co si myslíte o alkoholu za volantem? Je správné, aby se tolerovala určitá malá hranice, nebo vůbec nic?

A je možné, aby bylo něco pravdy na tom, co říkají někteří "zkušení" řidiči-alkoholici, že oni umí dobře řídit i po dvou třech pivech?
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 5. březen 2006 15:13
Jezdím hodně a v podstatě mne řidičák živí. Dal jsem "B". Chybí tam totiž za jak dlouho pojedu. Dám si klidně i velký, ale nepojedu tak brzo. Pokud je otázka položena tak, že si dám pivo a pojedu, tak jednoznačně "A"!!!!!
Po obědě jsem si dal pivo a za hodinu povezu dceru na ples do Lucerny! To již v krvi nic mít nebudu, ta proč si na "trávení" nedat?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: ne 5. březen 2006 15:16
Já teda alkohol za volantem odsuzuju.Po dvou pivech jsem jel jenom jednou,když jsem potřeboval nutně stihnout jednu zkoušku...a neměl jsem z toho dobrej pocit.Však se mi to taky velice rychle vrátilo v podobě pokuty za špatný parkování (ale ta značka vážně nebyla vidět a stáli tam všichni Whistle Angel ).

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 5. březen 2006 23:40
citace:
Je to každého věc, ale musí si případně nést sám zodpovědnost.
to je snad největší blbost. k čemu je mi, když za to někdo nese zodpovědnost, když už dávno ležím pod autem nějakýho kreténa, kterej se nachlastal a sednul za volant. tohle mě zvedá žaludek...!!
Obrázek

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 6. březen 2006 02:17
Jsem zasadne proti jakemukoli mnozstvi alkoholu za volantem.Stejne jak Beat se klidne napiju,ale s vedomim,ze nez pojedu,tak to musi byt pryc...a kdyz ma pan spisovatel cas na "vytecne teleci" a potrebuje k nemu sklenku vina(coz tedy zas jsem ochoten uznat jako opodstatne),tak by si taky ale mel najit cas na to pak v te hospode sedet jeste 2 hodiny,aby to z nej vyprchalo(pripadne se nechat i s autem odvezt)...
Jsme narod"klickovaci"-ted mame zakazano a koukame jak to aspon pro svuj pocit trochu osidit(pocit,ze jsme "dostali policajty"nam dela dobre),takze jakmile povoli trochu,tak se zas najdou takovi co budou rikat-ja jsem velkej a moje telo to vstreba driv,tak si muzu dat misto jednoho piva rovnou dve ci tri...a efekt bude znat na silnicich velice brzy Brick Wall
Not Talking TAkze muj nazor:Maximalni povolene mnozstvi = 0
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 6. březen 2006 07:28
Já jsem nikdy chlastat nezkoušel, tak ani nevim jaký to je. Auto jsem nikdy neřídil, tak ani nevím jaký to je. Chlastat a jet potom v autě jsem taky nezkoušel, tak... Mr. Green
Ale ožraly nesnášim, tak hlasuju, že je to bezohlednost. Whistle
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 6. březen 2006 08:09
Jak píše Jardas. Povolením malé hranice množství alkoholu v krvi dojde k tomu, že Ti, co si teď "trošku" dají, tak se napijí klidně víc. Vždycky kousek nad povolenou hranici.
Je to jako s rychlostí. Pokud je na dálnici omezená rychlost na 100km/h, auta v tomto úseku ze 160 spomalí na 130.
Nechápu jak o tomto tématu může iDnes zveřejnit takový "hospodský" názor nějakého spisovatele. Vlastně, u iDnes mě nic nepřekvapuje.
Kdo nevydrží nepít, když se chystá řídit, je asi na alkoholu závislý a měl by se léčit.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 6. březen 2006 09:38
Je to blbosť, poznám típkov, ktorí sú už po jednom pohári "iní" ako normálni.
Na počiatku bola prázdna množina.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 1 z 1