Zasláno: po 19. prosinec 2011 15:51
Ono to stačilo nastavit na správným účtě

Jsem byl v Gmailu se svým účtem pro mobil a když jsem přepnul na Kalendář, tak se mi přepnul účet na jinej a já si nevšim
Teď mi zas vyskočilo, že jsou k dispozici aktualizace, ale byla tam kolonka Aktualizace, kde jsem si rozklikl program a dal Aktualizovat. Jenže pod tím je ještě další kolonka Ruční aktualizace, a když si rozkliknu IM+, který tam je, tak jsou tam jen čudliky Otevřít a Odinstalovat.

Zasláno: st 21. prosinec 2011 09:28

Zasláno: pá 13. leden 2012 00:05
Narozeniny a výročí v základním Androidu je největší příšernost, co jsem kdy viděl!
- V kontaktech nejde datum zadat, při importu z VCF nebo přes bluetooth se neuloží.
- V Gmailu taky nejde zadat. //edit: jde, koukal jsem na něj přes telefon a tam mi to ukázalo starý rozhraní, kde to ještě nešlo
- Zadat to jde snad jedině přes www.google.com/contacts (tu adresu jsem našel na nějakým fóru, nemam tušení, jak bych se k ní měl dostat normálním způsobem třeba z Gmailu), případně nějakou externí aplikací jako třeba Narozeniny, pak se objeví i v telefonu v kontaktech.
Když je tam takhle nacpete, tak to ty narozeniny dokonce umí dát do kalendáře. To je taky
naprosto jednoduchý. V telefonu na to žádný zatržítko není. Musí se jít na
calendar.google.com, nahoře vpravo kliknout na kolečko a na nastavení, pak vybrat záložku Kalendáře, na ní kliknout na Procházet zajímavé kalendáře », pak přepnout na záložku Další a tam se přihlásit k odběru Narozeniny a události kontaktu.
Pak se narozeniny ukážou i v kalendáři, ale není k nim žádný upozornění, jedině, když si ho pro každý narozeniny ručně člověk nastaví. Případně když se upozorňuje nějakou tou aplikací.
Hodně lidí nadává na to, jak má Windows nepřehledný nastavení, ale proti tomuhle je to procházka růžovým sadem. Mimochodem všechny služby jako kontakty, kalendář a jánevimcoještě mam na webu přepnutý do Angličtiny a přitom když kliknu na účet-jazyky (to mě hodí do Google+), tak mam navolenou češtinu.
Don't be evil - to by měli říkat svým uživatelům, aby jim z toho nejeblo.