Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 4. duben 2012 23:48
v pokoji? To jenom Einex má pokoj plnej telefonů.. Mr. Green Ostatní lidi nosí telefon v kapse.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 07:24
Nj, to je ten palůčkův výnosný business Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:30
Tak první dojmy z ICS jsou, že je to nevyladěnej krám...
- Trhá se to (i když ne moc)
- přijde mi to dost nepřehledný (hlavně seznam posledních aplikací při podržení domečku)
- kdo vymyslel, že texty se budou zkracovat tak, že se na konec přidá " . " (mezera-tečka-mezera)?
- Asi tak v polovině nabídek není vidět to důležité!
- - třeba u nastavení synchronizace je pod sebou asi 8x napsáno "Synchronizace aplikace . " a musím přetočit na šířku, abych viděl, co vlastně zatrhávam.
- - Když to najde aktualizace, vyskočí v liště text "je k dispozici následující počet updatů" a číslo nikde
- Po připojení na wifi se mi do Galerie natáhly obrázky z Picasy/Google+, i když to mam vypnutý!
- dost mi vadí, že klávesnice má rozložení QWERTZ a vibrační odezva je tak slabá, jako by vůbec žádná nebyla

Obrázek

Jestli s tímhle chce Google porazit Apple, tak: d'oh!

Abych jen nekritizoval, tak web prohlížeč je celkem svižnej, jak upravili to vykreslování.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)
Příspěvek upravil 3× jenda^^, naposledy čt 5. duben 2012 08:38.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:34
fakt je to tak špatný? Znám jednoho člověka, kterého ICS přesvědčilo, aby se stal z Apple fanatika Android fanatikem, a nemůže si to vynachválit.. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:37
Řekl bych, že jde o konkrétní romku. Takový MIUI, to je jiná pecka Smile

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:40
pipa: tak jeslti na Applu funguje všecko podobně jako ten Instagram, tak se moc nedivim. Mr. Green Na mě to ICS zatím působí dost blbě, i přesto, že jsem se na něj těšil. Ale třeba se to časem nějak poddá...
Jinak přidal jsem tam ještě screenshot toho, jak je krásný to nastavení synchronizace Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:47
No, já totiž plánuju někdy nadrát CM9, kterej jede na ICS, takže tohle mě docela vyděsilo.. Surprised

Jinak QWERTZ mi nevadí - ale vím, jak mi vadila QWERTY, co byla v Androidu 2.3 a musel jsem to složitě předělávat, protože jsem byl zvyklej na QWERTZ z WM... Mr. Green
Nechápu, proč to není jako ve WIndows, tam si můžeš vybrat..

Ta nabídka je fakt hodně debilní... Přece tam nemusí psát milionkrát synchronizace, když jsi v nabídce synchronizace.. Very Happy

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 08:50
Si tam nainstaluj jinou klávesnici (Smart keyboard třeba)... Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 09:00
No nevim, jestli zrovna to zkracování je problémem konkrétní ROMky. Jedině to vyřešit menším písmem. Ale to současný mi jinde spíš přijde už dost maličký.
Problémy už začínam pomalu řešit... na QWERTZ si asi budu muset zvyknout nebo přejdu na jinou klávesnici, vibrace klávesnice se dají nastavit.
Restartoval jsem a v nastavení zapnul akceleraci prostředí pomocí GPU, tak něco z toho trošku pomohlo na rychlost.

//haha, teď jsem si všiml dalš super věci.. Mrkněte na ten screenshot synchronizace a přečtěte si ten nadpis Mr. Green

//hodně hodně mi vadí, že se mi v Play Store objevill Shadowgun, kterej nemám kupovanej, a furt se mi to snaží vnutit jeho update, který následně selže... Njn, to mam za to warezení.
Příspěvek upravil 1× jenda^^, naposledy čt 5. duben 2012 09:07.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 5. duben 2012 09:06
Si to natavíš jak moc potřebuješ Mr. Green Ale nesmíš to přehnat, abys to neutavil Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 15 z 58