Zasláno: čt 5. duben 2012 15:27
Jak jsem zapnul tu akceleraci, tak je to o dost lepší, ale předtim jsem měl pocit jako bych se vrátil na WM, protože to fakt trvalo
Zkoušel jsem nastavit menší písmo, tak pak se v tý synchronizaci ukáže ten popisek delší, ale pak jsou třeba popisky u ikonek v seznamu aplikací veliký asi 1 mm

Zasláno: čt 5. duben 2012 17:46
Komu se nechce číst, tak to shrnu obrázkem. Takhle vypadají kontakty v ICS a může za to Google, protože neumí synchronizovat větší obrázky:
Google to má fakt dobře pořešený. V ICS jsou u kontaktů takový megaobrázky s max. rozlišením 256x256, což by vypadalo "celkem" dobře.
Jenže kontakty Googlu na webu mají velikost obrázku u kontaktů maximálně 96x96.
Googlil jsem jak teda do mobilu dostat profilovky v dobrý kvalitě a našel jsem přímo od někoho s Googlu příspěvek:
1) Upravte kontakt v telefonu a nastavte mu fotku v dobrý kvalitě, pak to bude OK
2) Synchronizujte s G+, tam jsou profilovky s vyšším rozlišení.
G+ nikdo z mých kontaktů nemá (a i kdyby jo, tak chci jinou fotku než má na G+), takže zbejvá bod č.1. Ručně všecko udělat v telefonu. A jako bonus je, že když pak někdy na webu kontakt upravim, tak se do telefonu syncne zas čuňárna v nízkým rozlišení. Wipe telefonu to samý. Novej telefon to samý.
Google problém řeší... Už půl roku.
Někdo to v diskusi na G+ vystihl přesně: Umíte udělat auta, který řídí bez řidiče, ale nejste schopni změnit maximální rozlišení obrázku na 256x256?
Jo a těch 256x256 je taky málo, protože to ten obrázek roztahuje na celej displej.