Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 19. červen 2012 11:58
Všechny alternativní foťáky fotí stejně blbě jako ten vestavěnej. I ta Lgcamera. Když snížim expozici, tak výsledná fotka vypadá, jako by se prostě stáhl jas, takže přepalů se tím nedá zbavit.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 27. červen 2012 23:27
Klienta na G+ měli taky dost naprd a dneska vyšla nová verze, která je mnohem lepší. Tak doufám, že to tak bude i s JB. Hlavně, aby opravili autoregulaci podsvícení, protože te je u mě v ICS úplně rozbitá (telefon přepíná jen mezi minimálním a maximálním jasem a když nastaví maximální, tak už nesníží)
Jinak co jsem tak pozoroval, tak ICS-JB nebude taková revoluce jako GB-ICS. Ono i jen to navýšení čísla jen o 0.1 o tom dost vypovídá.
Ale furt je to o tom, že oni mají ICS, kterej ani nestihli pořádně odladit a už cpou na trh další systém. Navíc v době, kdy pořád ještě většina oficiálně nepřešla z GB.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 28. červen 2012 00:00
jenda^^ napsal:
Yeah! V polovině července bude na můj Nexus S ofiko update na Android 4.1 Jelly Bean. O něčem takovým se Nokiářům s WP může leda tak zdát
Yeah, já budu mít ještě dřív neofiko 4.1 na svém HTC HD2... O tom se Nokiářům ani nezdá, že by na Nokiu 3310 někdo udělal upgrade na ten jejich $hithsdow$ Pohone 7... HD2 by JB mohla dostat ke 3. narozeninám...
Mimochodem, sledoval jsem tu Google I/O konferenci (v záznamu) a popravdě jsem z toho dost unešenej... Ten hangout z Google glass naživo při seskoku padákem byl fakt super... Ty Google Glass prostě chci! A Nexus 7 je taky super..
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.