Dá se nastavit na ICS aby tam měl ty tlačítka na displeji? třeba na samsungu galaxy note, nebo jiných, které mají virtuální tlačítka pod displejem) nebo záleží na tom, jak tu romku dotyčný udělá?
Jinak na tom androidu JB mi nejvíc vadí, že to v duchu pořád čtu jako jail break mělo by se tomu říkat JBM
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 28. červen 2012 17:01
To je tvůj problém, když jsi se přišel podívat až za měsíc a mezi zim to smazali
Ale třeba tady to furt je:
http://forum.android.com.pl/f460/ideapad-a1-07-xp-launcher-onlive-desktop-wirtualny-pc-184448/
Ty tlačítka jsou tam podle toho, jestli máš telefon s HW čudlíkama nebo ne. A nejspíš asi záleží na tom, kdo tu romku dává dohromady, jestli tam ty potřebný třídy zakompiluje nebo ne.
826 606,- VK
Zasláno: čt 28. červen 2012 21:16
Já už přišel na to, proč LivArtovi tolik vadí, že vyšel Jelly Bean. Protože on má nějakej ten šmejdfon, u kterýho je rád, že tam jede Gingerbread, a teď už je další verze, kterou tam nedostane.
53 388,- VK
Zasláno: pá 29. červen 2012 23:42
Ten XP mod je zafaraný
Jinak s těma tlačítkama mě to zklamalo, já je chci, ale má je jen ten hnusný galaxy nexus u někoho jsem to viděl na HD2, tak sjem myslel že to půjde nějak lehce měnit
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.