Zasláno: čt 5. červenec 2012 15:24
Pánové, co říkáte na ten
Nexus 7?
Je to první tablet, o kterém reálně uvažuji, že bych si ho koupil...
+Cena je prostě super. 4000,- za 8GB nebo 5000,- za 16GB verzi je krása...

(a i kdyby to u nás stálo třeba i o tisícovku víc, tak se to pořád ještě dá...)
+Je to Nexus, takže všechny upgrady na nový systém dostanu hned a přímo od Googlu..
+Je to Nexus, takže se určitě bude těšit nebývalé podpoře vývojářů a komunity...
+Nadupaný HW (4 jádrovej procesor a 12-jádrová grafika? to nemám ani na kompu..

)
+velikost je akorát - 10" už je moc obrovské a nedá se to moc dobře držet... (a podle nepotvrzených zpráv stejně Google připravuje i 10" tablet, takže i ti, kterým se 7" zdá málo si přijdou na své..

)
-nemá paměťovky... (škoda... ale podle všeho by měl mít USB host, takže by neměl být problém tam píchnout třeba flashku [třeba s filmama..], a 16GB je na aplikace a hry až až...)
-nemá telefonní modul (zbytečnost - doma a ve škole mám wifi a když budu někde v pralese, tak si net nasdílím přes wifinu z mobilu..

)
Chtěl bych to jen tak na hraní..

Taková hračka za 4000,- by byla super..
Když se podívám na ostatní tablety, tak N7 prostě nemá konkurenci...
čínské tablety - levné ale nemůžu počítat s jakoukoliv podporou a novější OS tam prostě nenarvu... Stejně tak tam nespustím většinu her... A o tom, že se mi to za rok rozpadne ani nemluvě...
Kindle tablet - super cena, ale upravený Android, a zpracování nic moc..
tablety od Samsungu - dobrý, ale na hračku na které budu hrát jen hry, popřípadě číst knížky nebo prohlížet net dost drahé...
Transformery od Asusu - super, přemýslel jsem o koupi, a kdybych neměl noťas, tak do toho jdu...
iPad - předražený, obrovský a těžký jak kráva, displej v zastaralém poměru 4:3 a navíc je to Apple...
Co vy na to, mám si jej na Vánoce koupit?