Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 28. červenec 2013 23:08
Dobře, vyzkouším.. ale teď mám jiný problém... přišla mi SMS, ale nějak se neuložila do databáze. Svítí pouze v horní notifikační liště. V aplikaci pro SMSky se nezobrazí. Navíc to co svítí v notifikační liště není od aplikace SMS, ale od Free SMS senderu... Jde to nějak alespoň přečíst? V té liště ji totiž nejde vidět celou - ani na šířku..
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 28. červenec 2013 23:43
Nevím, jestli ti pomůžu, ale Hance na Huawei už několikrát vyskočila chybová hláška, že se zprávu nepodařilo odeslat, a když na ní klikne, tak se ukáže psaní úplně nový zprávy. A zbavit se toho jde přes Handcent SMS, kde je v menu nějaká volba Undelivered, nebo něco takovýho, kde se zobrazí ty problematický zprávy a dají se smazat. Možná se tím půjde zbavit i tohohle...
884 249,- VK
Zasláno: po 29. červenec 2013 12:58
neeeeee... tak jediné, co mi nakonec zbylo je screenshot půlky SMS...
No nic, už mi zase normálně chodí SMS, stačilo přes titanium backup obnovit ze zálohy data aplikace SMS z doby co to naposled fungovalo...
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 29. červenec 2013 22:17
Pokud máš Vodafone, stačí navštívit Vodafone Park, kde ti ten šmírák automaticky zaznamenává všechny doručené i odeslané SMS. Nevím, možná má něco podobného i T-Mobile v T-Zones nebo O2... Btw nestačilo by tomu člověku napsat a přeptat se, co ti chtěl?
826 606,- VK
Zasláno: st 31. červenec 2013 19:08
Tyjo, zkouším v telefonu ROM Slim Bean a čučím, jakou to má vymakanou kalkulačku.
Dokonce je tam tlačítko na řešení matic, ale na to jsem si ani netroufal klikat.
884 249,- VK
Zasláno: st 31. červenec 2013 20:04
Ten Slim Bean je i na Zetko a přemýšlel jsem, že si jej nahraji, protože jak jste si asi podle mých komentářů všimli, má romka, co mám už přes rok už pomalu začíná blbnout... jaké s tou Romkou máš skušenosti? Jak se to liší od cyanogenmodu? Abych pravdu řekl, tak už nevím, co jsou featury Androidu 4 a co Cyanogenmodu...
826 606,- VK
Zasláno: st 31. červenec 2013 20:08
Já to zkoušel jen dvakrát dohromady asi 2 hodiny. Vypadá to pěkně, ale není to o tolik lepší než moje stávající ROMka, abych během týdne zase všecko měnil a přeinstalovával.
Ale líbí se mi ty mraky nastavení, který to má.
884 249,- VK
Zasláno: pá 9. srpen 2013 19:53
Tak jsem nainstaloval ten Slim Bean... Zatím to vypadá dobře... Líbí se mi, jak je ta horní lišta tenší, takže zabírá míň místa... Další postřehy přinesu příště, zatím se mi instaluje milion aplikací (Jo, Jenda kecal, nainstalované aplikace se při změně ROMky nainstalují samy.. )
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.