Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 19. srpen 2013 23:29
To víš, začal mi nějak blbnout, možná částečně i ROMkou. Displej začal mít vyblité barvy, vypaluje ikonky i po minutě zobrazení, občas po odemknutí nechtěl reagovat na doteky, mám tam jednu vyblitou bílou bublinku, občas ukončuje hovory a před spuštěním 3D displej kropenatě žlutě problikne, vůbec 3D se tam začalo nějak sekat. Plus jsem byl unavený z věčného nedostatku RAM.
Takže to odhaduju:
- na něco v ROMce/ s GSM anténou (hovory)
- něco v háji s displejem a digitalizérem
- něco s grafikou.
Překvapuje mě, že se dřív nerozpadl na dva díly.
Tak nový. Dnes jsem ho projel AnTuTu benchmarkem a je stejně výkonný jako Samsung Galaxy S IV Mini nebo Samsung Galaxy S II
Je to čistokrevný číňan od THL. 4 jádra, 4 GB ROM, 1GB RAM, dual SIM. V balení stylus, flip, dvě baterie. S8m mobil 3.800, pokud ti ho na poště za 96 Kč zrentgenují, tak +20% dph.
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: út 20. srpen 2013 00:16
No, na XDA zatím vlastní topic není. Utility, ROMky, tweaky i CWM jsou. Dokonce root jednou appkou.
Model THL W8, forum http://androidforum.cz/thl-w8-fw-rom-root-f489.html; bohužel čínská firma jako W8 označuje i řadu různých nástupních modelů s dovětkem (W8+, W8 Beyond, W8S...), tak je v tom trochu bordel i na AnTuTu.
mé úpravy - root, přerozdělená paměti, CWM a pár tweaků v Gravity modu, na víc jsem líný
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 20. srpen 2013 00:37
Super, to mě zajímalo.. Když jsem kdysi dávno pokukoval po čínských tabletech a telefonech, tak hlavní věc, co mě odrazovala, bylo to, že prostě nemám šanci na root a custom Romku... Teď koukám, že root by nebyl problém ani u toho levného tabletu, co má bratranec (Infotmic iPPO Y88)...
Ale moje Desire Z pořád věrně slouží, tak je na takové vybírání času dost..
Na původní W8 je i custom ROM od slovenskýho vývojáře a na ostatní čínské telefony modul pro xposed framework (tím se dá upravit cokoliv kdekoliv, takže se dají i na rootnutou stock ROM dostat vylepšení z custom ROM) taky od něj.
BTW tohle THL se dělá i v high-end variantě W8s, kdy za necelých 8k má 4jádrový 1.5 GHz procesor (byť čínský), 2 GB operační paměti, 32 GB uživatelské paměti a 5" FullHD IPS displej s Gorilla Glass 3.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 3. září 2013 20:41
Nová verze Androidu 4.4 se prý bude jmenovat Kit Kat. Nevím, jestli je to fór nebo ne, ale vypadá to spíš že ne, protože to na G+ psal i oficiální účet Android a Kitkat vydal tohle video.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.