Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 27. únor 2014 01:04
Ne.. ale po pročtení topicu ROMky zjišťuju, že má ještě zásadnější bug... a to že nefunguje GPS... Sad a fakt nefunguje... no, autor slibuje opravu, ale já asi vyzkouším jinou ROM, nebo se vrátím k původní... Sad
Zasláno: čt 27. únor 2014 19:49
Tak, nahozena vývojová verze CM11 a tam už funguje všechno jak má... Smile Včetně trackball wake.. Smile Až si pouspořádám ikonky na plochách, tak se podělím o screenshoty... btw. lišty mám průhledné (v barvě pozadí) už od začátku Smile vypadá to fakt líp... Smile
Zasláno: čt 27. únor 2014 22:07
Teď nevím, jestli se jedná o featuru KitKatu, nebo CyanogenModu 11, ale moc se mi líbí ta "Privacy Guard", kde se dá odebrat aplikacím oprávnění, například k poloze, nebo třeba čtení adresáře či kalendáře, odesílání SMS a podobně... bravo, Android bude zase o něco bezpečnější... Applause Kéž by tohleto měly i Windowsy... Rolling Eyes
Zasláno: čt 27. únor 2014 22:08
Jsem spamer Mr. Green
Tím, že jsem napsal 4 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 27. únor 2014 22:14
Spamere.... to je featura cyganomodu a ve SlimRomce je to taky. Smile

No a s tím průhledným vrškem je to vidět, jak je to opravdu náročná vlastnost, když to jede bez potíží i v takovým klumpu jako Desire Z. Tak nechápu, proč to je ve Slimu defaultně vypnutý... Víc baterky a výkonu mi žere to, jak zůstává viset synchronizace fotek... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: út 1. duben 2014 21:33
Hele, zkouším Viber a při aktivaci mi to furt píše "blablabla zkontrolujte internetové připojení, k aktivaci je potřeba internet" Ať mám zaplou wifi, nebo mobilní data, tak furt nic... (net třeba v prohlížeči mi jde, nejsem blbej.. Very Happy ) Nevíte co s tím? Sad Sad Sad Sad

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 2. duben 2014 08:46
Zahoď to... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: st 2. duben 2014 10:17
Proč? Sad
Zasláno: ne 27. duben 2014 21:14
Nevíte proč u bratrancova tabletu nejdou hrát hry pomocí G-senzoru? Tablet si evidentně myslí, že je telefon a i když aplikace běží v landscape mode, tak směr dolů bere jako doleva a podobně... nevíte (LivArte Very Happy ) co s tím? Think

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 27. duben 2014 21:25
Asi je to klump. Mr. Green Když zkusí nějaké testovače na gsenzor (třeba toto), tak to ukazuje dobře?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 39 z 58