Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. červen 2014 23:02
Moto G 16 GB: http://www.amazon.de/gp/product/B00GUJRQAC/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de

Proč to zlevňuje? Něco se děje? Mám to koupit teď nebo ještě čekat?
Občas na to mrknu, vždycky stála 199 €, před dvěma týdny to slezlo na něco jako 192 a teď už je tam 183. //ráno už 182 Think Mr. Green
Nebo se dá za cenu kolem 5000 sehnat něco lepšího?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 17:19
Jedna z dobrých věcí, kterou Nokia v poslední době udělala, je dostupná i na Android. Jedná se o Here mapy:
http://www.androidpolice.com/2014/10/02/nokias-here-maps-for-android-beta-apk-leaked-works-fine-on-non-samsung-hardware/
Výhoda oproti Google Maps - mohou být kompletně offline.
Oproti třeba mapy.cz to umí i offline navigaci, nejen vyhledávání.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 18:02
To vypadá dobře... až bude full verze tak si to určitě nainstaluju, teda jestli to bude zadarmo... Very Happy Zatím zůstanu sygicu, protože už na kartě nemám místo na další mapy... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 20:43
Bude to časem i na Play Storu? Protože stahovat to z MediaFire... To tam pak můžu rovnou stáhnout i lepší navigace jako třeba Sygic nebo TomTom. Laughing
A vůbec... Můj Nexus S je taky Samsung, tak proč to nemůžu nainstalovat oficiálně? Mr. Green

Mimochodem, Sygic umí zadarmo taky offline mapy a hledání trasy, jen to pak nenaviguje hlasově a je jen "2D" pohled zhora. Jo a prudí, že si mám zaplatit plnou. Very Happy
Zasláno: čt 30. říjen 2014 08:09
BTW Here mapy jsou už k dispozici na všechno jako beta verze, ale musí se stáhnout přímo z webu Nokie - což je lepší než Mediafire. Po instalaci to má bez map 75 MB a nejde to přesunout na SD. Rolling Eyes Mr. Green
http://here.com/beta/android

Jo a jak jsem si kdysi stěžoval, že mi Android po přeinstalaci neobnoví sám aplikace... Tak včera jsem udělal wipe a nainstalovalo mi to aplikace zpátky... asi tak půlku. Laughing d'oh! Takže Angry Birds a podobný věci v telefonu mám, ale důležitější věci jako SwiftKey nebo Nova Launcher to nevrátilo Evil or Very Mad

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 13. březen 2015 00:26
já říkal, že to Android obnovuje... dokonce i po přeinstalaci ROMky... Smile

mimochodem, dneska jsem po dlouhé době instaloval aplikaci přes webové rozhraní Google Play a koukám, že se mi tam objevil telefon, co jsem nikdy nevlastnil... Určitě jsem se v ničím telefonu nikdy nepřihlašoval do googlu nebo podobně (navíc mám na Googlu nastavené dvoufázové ověření a telefon zamčený gestem a na blbosti mám stejně jinej účet) a Galaxy S5 stejně nikdo, koho znám nemá... Vůbec to nechápu... je to nějaká chyba, nebo se mi někdo nahackoval do Google účtu? Shocked
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 5. červen 2015 08:42
Máma má tu Xperii E4g a děje se tam divná věc. Občas vyskakuje hláška, že Hangouts přestal pracovat. Ale to jenom v případě, že jsou Hangouts v nastavení aplikací deaktivovaný. Když je povolím, žádný chyby neotravují, ale zas je v seznamu aplikací navíc zbytečná ikonka.
Čím to může být? Na LG G2 mám Hangouts taky zakázaný a žádný hlášky neotravují...

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: pá 5. červen 2015 18:20
Není tam nějakej most pro data z Hangouts do toho Xperia launcheru? To by pak chyboval on a musel bys ho taky zakázat.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 6. červen 2015 00:19
No jo, ale jak to mezi těmi miliony aplikací najít? A tedy už od výroby je všude nastavená jako default aplikace na SMS od Sony, tak proč by to bylo provázané i s Hangouts?

Co jsem pátral na Googlu, tak podobné problémy mají lidi s Nexusem 5 s Androidem 5.1. Jenže tohle je xperie s 4.4... A navíc ani na tom Nexusu nepřišli na řešení.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 7. červen 2015 07:28
možná blbá otázka... ale proč to teda zakazuješ, když na SMS se stejně používá aplikace od Sony? Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 41 z 58