Zasláno: út 26. červenec 2016 23:23
dneska to už je taky v pohodě... už asi většina lidí zjistila, že to je blbost a nezatěžuje servery...
Jinak jsem přišel proč se aplikace při zhasnutí displeje restartuje - stačí celé UI tabletu otočit na výšku a nepadá to...
Restartování aplikace bylo tím, že jsem to spouštěl na tabletu a tam jedou aplikace defaultně na šířku (samozřejmě, jak jinak - jen debil by to používal na výšku)... ona si sice Prisma vynutí zobrazení na výšku (jako už za tohle bych vraždil, aplikace by měly fungovat jak na šířku, tak na výšku) no ale když zhasne displej, tak se objeví odemykací obrazovka a ta je na šířku... no a při odemknutí si to Prisma zase překlopí na výšku, ale asi je z toho zmatená a restartuje se... ostatní problémy se vyřezávání nesmyslných částí obrázku se dneska už neobjevilo, tak nevím, čím to bylo... možná bordelem na přetíženém serveru? možná pomatením umělé intelligence neočekávaným natočením tabletu?
ty vole, to programoval nějakej diletant...
P.S. nevim jak tohle, ale podobná služba
https://deepart.io/ to dělá jak jste říkali - pokud chcete vyšší rozlišení, tak musíte zaplatit... a nebo třeba založí nějakou sociální síť jako instagram a budou mít příjem z reklam na ní... ne kecám, instagram výdělečný nebyl... akorát se nechal koupit facebookem...

Zasláno: so 30. červenec 2016 15:43
Hele, je něco jako ruská fonetická klávesnice i na Android? (fonetická klávesnice má stejné rozložení jak klávesnice česká - znaky latinky odpovídají stejně znějícím znakům azbuky). Nikde jsem nic takového neviděl... Na windows to mám a na psaní to je super... ale na tabletu často končím na tom, že musím procházet znak po znaku a hledám správné písmeno...

Jestli nic takového není, tak dá se nějak jednoduše rozložení klávesnice editovat?