Zasláno: ne 26. březen 2017 20:23
Po týdnu s neofiko Androidem Nougat na G2 si pořád myslím, že systém jako takovej je fakt skvělej, ale asi kvůli nedostupnosti oficiálních driverů jsou takový problémy, že budu muset vrátit romku postavenou na oficiálním Lollipopu.
- Při zapnutý obrazovce se telefonu vybíjí baterka brutálně rychle, procenta ve statusbaru vypadají skoro jako odpočet minut.
- Přijde mi, že náhodně se nepřehrávají některá oznámení, třeba upozornění kalendáře a pod.
- Kvalita foťáku není nic moc. Není to sice příšerný, ale znatelně horší jo. Navíc nejde natáčet video s 60 fps.
- Ve fotogaleriích se strašně pomalu nahrávají fotky. Když zazoomuju, tak dlouho čekám, než se načte ostrá verze v plným rozlišení. Fotokoule se otevírají příšerně dlouho, některé úplně kulaté snad minutu než se objeví všechny části...
- Moje milované fotokoule, co rád fotím na různých vyhlídkách, jsou rozbité. Google foťák z nějakýho důvodu zaostřuje snad až někam za nekonečno, takže je všecko rozostřený. Třeba tady z Šemnický skály je pěkný výhled, ale v reálu byl mnohem ostřejší.
Skoro bych si chtěl koupit nový telefon s novým Androidem jenom kvůli tomu, jak je jinak sedmička svižná a příjemná. Ale když jsem před pár měsíci koukal naposled, tak bych si nevybral. Snad u všeho jsem viděl v nějakém ohledu downgrade nebo se mi nelíbily věci jako obrovská velikost, či obrovská cena.

Zasláno: pá 14. duben 2017 23:52
Zbláznil se mi telefon nebo má Google poslední dny nějaké potíže se servery? Poslední dny se mi nějak rychleji vybíjí telefon a všiml jsem si, že často nahoře svítí ikonka, že probíhá synchronizace - když se podívám do účtů, tak to ukazuje, že synxhronizuje Podrobnosti o lidech...
Jo a taky se nedostanu do Google Play. Jen tam krouží načítání na bílé obrazovce a nic se neobjeví
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN