Zasláno: po 5. březen 2018 01:12
FFFUUU- (varování, technické pindy, co nechcete číst)
LG G2 už mě ráno fakt vytočil (pustil jsem Spotify, šel jsem na internet a telefon se zachoval tak, že vytuhnul, muzika hrála, ale já 2 minuty koukal na prázdný černý displej, ze kterýho po půl minutě zmizel i stavový řádek, pak jsem to natvrdo resetoval), takže jsem se rozhodl nainstalovat Lineage OS, i když s tím telefon nebude umět nějaký drobnosti jako hezky fotit nebo knock code.
Tak jsem to nainstaloval, chci obnovit zálohu Titanium Backup a já ji na vnitřním úložišti nevidím. Teda vidím. Místo složky Titanium Backup je tam soubor Titanium Backup, co má 0 bajtů. Většina souborů tam normálně je, ale mezi nima náhodně další (třeba i fotky z foťáku), co mají 0 bajtů. Testováním jsem zjistil, že se k nim dostanu, když se v terminálu přepnu do roota. Ale netuším, jak těm souborům to oprávnění změnit. abych je mohl číst normálníma aplikacema (a třeba Solid Explorer nebo Titanium mají fungovat jako root a stejně ty soubory "nevidí").
Ono to vnitřní úložiště ani nemá mít žádný oprávnění. Když si dám vypsat oprávnění, tak to u všech souborů píše úplně to samý. Ach joooo!!!
A nejlepší teda je, že když vrátím původní systém, tak se k těm souborům dostanu úplně normálně. Takže to asi budu muset vykopírovat kompletně ven, vymazat a znova nakopírovat zpátky v novým. Hodila by se 64GB fleška.