Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: pá 19. červen 2020 10:04
Jenda tu dával kdysi BirdNET, co pozná ptáka podle zpěvu, PlantNET je podobná aplikace, co pozná rostlinu podle fotky...
https://www.idnes.cz/hobby/zahrada/mobilmi-apilace-plantnet-urci-zdarma-rostlinu-podle-fotografie.A170829_135900_hobby-zahrada_mce
Aplikaci jsem našel a nainstaloval když jsme byli v lese a přemýšleli jsme co to je za rostliny s divnými hnědými čtyřlistými květy...
Bohužel evidentně ruské rostliny to ještě nemá databázi, ale našlo to podobné, co mají ale 5 okvětních lístků... Na to co roste i v Česku to ale funguje...
Super, zrovna vcera jsem premyslel, jestli neco takoveho existuje.
Na zahradce mi roste nejaka bylinka a ja si nebyl jistej ktera. Tak je to normalni petrzel Vedle mam dve jine petrzele, ktere jsem sazel ja, a ty vypadaji jinak. Tak je to jen dalsi vaianta
Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: so 20. červen 2020 19:32
p!p@ napsal:
Jenda tu dával kdysi BirdNET, co pozná ptáka podle zpěvu, PlantNET je podobná aplikace, co pozná rostlinu podle fotky...
https://www.idnes.cz/hobby/zahrada/mobilmi-apilace-plantnet-urci-zdarma-rostlinu-podle-fotografie.A170829_135900_hobby-zahrada_mce
Aplikaci jsem našel a nainstaloval když jsme byli v lese a přemýšleli jsme co to je za rostliny s divnými hnědými čtyřlistými květy...
Bohužel evidentně ruské rostliny to ještě nemá databázi, ale našlo to podobné, co mají ale 5 okvětních lístků... Na to co roste i v Česku to ale funguje...
Až překvapivě to funguje. Dneska jsem to zkoušel při procházce podél záhonků a až se mi nechtělo věřit, jak je to přesné... Díky za tip
Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: po 16. květen 2022 19:59
Super, díky
Total commander jsem zkoušel před lety, ale vadilo mi že to cosi neumí, už ani nevím co... ale teď koukám že už asi umí vše co bych chtěl... Btw. velikost aplikace jen 2 MB? To je docela minimalistické... (plus tedy ještě nutno doinstalovat pluginy, ale pokud někdo tyhle funkce nevyužije, tak je taky super, že si může vybrat... )
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.