Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, ... 54, 55, 56  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10481

510 740,- VK
Zasláno: pá 2. prosinec 2011 16:53
LauncherPro+ a na muziku Proplayer.
Flashni tam cyanogenmod Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27761
Bydliště: Schlackenwerth
803 550,- VK
Zasláno: ne 4. prosinec 2011 22:25
Proplayer jsem nenašel, jen PlayerPro Mr. Green Ale nějak se mi nechtěl asociovat k hudebním souborům a jinou možnost, jak spustit muziku ze sítě, jsem nenašel. Pak jsem zkoušel PowerAmp a tam sice taky není možnost otevřít to ze sítě, ale když na to kliknu v tom ES File Exploreru, tak se to rozjede. A navíc má pěknej lockscreen s ovládáním.

Na video jsem zkoušel nějakej Dice Player a vypadal hodně luxusně, titulky, plynulý video... Smile

Teď by mě zajímalo něco na foťák. Zkoušel jsem nějaký Camera Zoom FX, o čem jsem si přečetl, že je to nejlepší, ale nenašel jsem v tom ani korekci expozice. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10481

510 740,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 00:52
co camera360?
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2.8.1987 (32 let)
Příspěvky: 5678
Bydliště: Praha
284 501,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 01:22
Tu jsem zkoušel já a vůbec mě nebavila. Sice nekonečně debilních efektů, ale všechny z nich se dodatečně stahovaly online Evil or Very Mad
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27761
Bydliště: Schlackenwerth
803 550,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 02:47
Zkusim, ale co jsem si s tim hrál dřív, tak mám pocit, že to je spíš na efekty než na normální focení, i když to taky jde...
Mimochodem, co jsem koukal na wifi, tak to Google pěkně odfláknul na to, že to má bejt internetovej telefon. Ještě, že už nejsem na škole, bych se ani nepřipojil na Eduroam.

A dál... je nějakej budík aspoň takovej jako mám na WM gAlarm? Tzn. podmínkou je, že se musí spočítat příklad než se típne... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2.8.1987 (32 let)
Příspěvky: 5678
Bydliště: Praha
284 501,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 04:25
jenda: od Androidu 2.2 a výše se jde na Eduroam normálně připojit (oni to připojení pro android tak zjednodušili, že totiž nemusíš ani nastavit certifikát. Vyzkoušeno na VŠE i ČVUT). Jsem na něm přes mobil dost často. (od té doby, co jsem líný nosit notebook, protože je těžší a pomalejší než mobil. psací předměty vhodné pro Word stejně letos nemám).
NoArtist / NoName

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň


Příspěvky: 4034
Bydliště: Brno
71 265,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 13:42
Tak GAlarm na Androida je, ja si ho koupil za nakejch usmudlanejch tusim 27 korun, coz je pekna cena na to jakej je to budik a vypada uplne stejne jako na WM, i kdyz si myslim, ze je tam o par funkci min, ale nektery jsou zase navic
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek


Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27761
Bydliště: Schlackenwerth
803 550,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 14:21
Jo, já to už vyzkoumal. Zkoušel jsem ho před měsícem na TP2, ale ty bludiště a příklady jsou tam zašitý úplně jinak než na WM, tak jsem to tehdy neobjevil.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 6954
Bydliště: Madr Raša!
595 813,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 18:37
jendo, ty chceš, aby ti to dávalo příklady?
to bude něco jako captcha příklady na rs? Very Happy
Obrázek
já mám kolikrát problém spočítat tu kontrolní otázku tu na vsn

p.s. mám nastavenou českou klávesnici mám prohozený y a z jak je to u anglické jak se dá u Androidu nastavit qwertz rozložení?

//obrázek se nechtěl ukázat, tak jsem ho upnul na VSN...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Příspěvek upravil 2× p!p@, naposledy po 5. prosinec 2011 22:11.

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek


Věk: 24 let
Příspěvky: 1309

120 266,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 22:07
takto:
Moucha napsal:
dá se to přeměnit, ale musíš si přepnout na německou klávesnici Wink

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 2 z 56




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna