Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 54, 55, 56  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 7008
Bydliště: Madr Raša!
602 475,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 22:09
No to jsem zkoušel, ale to pak nemůžu psát český znaky.. Sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27774
Bydliště: Schlackenwerth
809 596,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 22:13
Určitě to jde, protože jsem dneska hledal, jak zařídim, aby mi to neposílalo zkrácený SMS, když napíšu diakritiku, a dočetl jsem se, že za to může klávesnice a byl tam i odkaz na nějakou, u který byl velikej screenshot se zatržítkem "qwertz" Mr. Green Ale ty klávesnice byly tak hnusný, že jsem si raději vypnul v telefonu autoopravy a problem je vyřešen Mr. Green
//jo, byla to tahle:
http://androidforum.cz/latinime2-ceska-sw-klavesnice-t4010.html
Druhá byla tahle, tam by to možná taky šlo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10490

511 340,- VK
Zasláno: po 5. prosinec 2011 22:27
ad klávesnice: qwerty/qwertz umí přepínat smartkeyboard, ale to je placená.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27774
Bydliště: Schlackenwerth
809 596,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 16:31
Zálohu romky jde udělat v clockworkmod recovery? Četl jsem, že to pak funguje jako fullflash na siemensu, tzn. že pak můžu zkoušet různý firmwary, "patche" atd a když se mi něco nelíbí, tak vrátim tu zálohu a jsem přesně tam, kde jsem byl na začátku...(?)

Ještě jsem taky koukal na Ttanium backup... Když zazálohuju tim, tak si pak můžu nahrát třeba cyanogenmod a přes titanium vrátit ze zálohy aplikace i s jejich nastavením? (Tzn. vrátí se tim třeba hry jako Angry Birds i s dohranýma levelama?)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 21 let
Příspěvky: 7008
Bydliště: Madr Raša!
602 475,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 17:32
Jo, clockwork recovery mod zálohuje úplně celou romku, stejně jako fullflash u Siemense.. Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10490

511 340,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 20:56
zapomeň, že jsi někdy slyšel o titanium backup. Nikdy nevíš, kterej soubor to jak upraví, takže ve výsledku to může rozhasit celou romku.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27774
Bydliště: Schlackenwerth
809 596,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 20:57
Použil jsem to a rozhašený je to asi tak jako předtim. Musel jsem do CM doinstalovat nějakej další zip, protože je v něm defaultně ten hroznej ADW.launcher a mně se líbí default a teď je půlka systému anglicky Very Happy
Mimochodem v základní ROMce fungovalo líp zamykání, tady vždycky rozsvítim displej a vidim jak problikne nezamčená obrazovka. Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10490

511 340,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 21:08
Tu prodlevu tam mám taky. Sice se v nastavení cm dá nastavit, za jak dlouho se telefon zamkne, ale prostě tak to má asi fungovat.
Jinak pokud chceš změnit launcher, tak si sežeň jeho apk a normálně ho před flashováním v tom zipu nahraď (adw smaž a dej tam ten tvůj).
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 29 let
Příspěvky: 27774
Bydliště: Schlackenwerth
809 596,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 22:12
Hele, do toho nejde dostat nějak normálně českej slovník ke klávesnici? Ne že bych to nějak vyžadoval, ale v základní romce mi přišlo příjemný, že mi to nabízí nějaký slova (a ne jenom "Hulán, Lutonský" atd z G+ Mr. Green ).
Sice jsem našel tohle
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875202
Což je normální Gingerbredí klávesnice se slovníkama, jenže je asi pro jiný rozlišení nebo je tu uložený jako JPG s kompresí 50%, protože ty tlačítka jsou hrozně rozpatlaný a nedá se na to dívat... d'oh!
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10490

511 340,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2011 23:56
nestáhl sis hvga verzi?

Jinak smart keyboard nebo go keyboard.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 3 z 56




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna