Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Android

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 56, 57, 58  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 00:38
Vektorový mapy OSM do Locusu:
http://vectormaps4locus.eu/content/vector-maps
Nevím, jestli tam mají i s podporou vrstevnic, ale to tě asi stejně nebude trápit. Ale jestli chceš i aby to hledalo trasy, tak to Locus offline neumí.

BTW pipo, funguje ti Locus bez problémů v poslední době? Mě za poslední 2 týdny několikrát naprosto zamrzl telefon, když jsem něco dělal s Locusem.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 01:29
Jo, funguje mi vpohodě... Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 22:14
Díky za tipy. Pro Geocaching si dávám Locus, dám tam pár těch map. Jen mě ten nepoměr velikostí map není dobrý - Francie přes 900 MB a stejně veliké Španělsko jen nějakých 120 MB, velké (v MB) jako ČR.

Jinak jsem navigace konzultoval s fórem a pro Sygic to nedopadlo dobře - málo nových příspěvků, staré linky. Vyhrál to nakonec Navigon, nainstaluju, dodám mapy a uvidím Think
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 22:18
Na Sygic stačí mít poléčnou aplikaci, mapy pak dovalíš přes ni...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 23:30
Ten Google Play je nějakej divnej. Vždycky si hezky pojmenuju telefon Nexus S, a pak když párkrát prohodím SIMky, tak se mi tam přejmenuje na Vodafone Samsung Nexus S. Proč???

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 22. červenec 2012 23:39
Nevím. Ale taky mi to dělá. Můj HTC Desire Z se stále přejmenovává na HTC Vision. Teď jsem to znovu změnil, jsem zvědavý, jak dlouho mu to vydrží.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 23. červenec 2012 18:03
Mimochodem v Google Maps na Androidu už jde stahovat mapy do offline, tak to by se ti taky mohlo možná hodit.

Já jsem si teď ručně nahrál do NXS ten Jelly Bean a je to celkem pěkný, ale zas tak převratný, aby se mi chtělo obnovovat půlku aplikací ze záloh, to není.
Butter je tam vidět, ale stejně se to místy trhá. Třeba takovej Dead Trigger jede zhruba stejně. Ale tak časem to tam nahodím. Zatím vracím ICSko. (Nemůžu prostě updatnout bez vymazání nastavení, protože v ICS používám jiný kernel, takže nejdřív musím flashnout základní ICS, čímž hádam o nastavení přijdu)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 23. červenec 2012 21:01
Existuje nějaký program na Android, co umí ovládat telefon z počítače pomocí myši (tak jako to uměl např. MyMobiler na WM?) Rolling Eyes

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 23. červenec 2012 22:52
Neumí něco takovýho třeba AirDroid? I když ten to asi spíš jen umí vytáhnout data a maximálně zobrazit screen obrazovky... Think

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 23. červenec 2012 23:17
AirDroid je přes wifi, ne? Tu bez "touchscreenu" nezapnu.. Sad Sad
Jedině něco přes kabel... Přes Wondershare MobileGO klidně můžu instalovat aplikace (a taky jsem si přes něj vytáhl všechna data), ale ovládat telefon to neumí....

//super, ona nejnovější verze MyMobileru umí ovládat nejen Windows Mobile, ale i Android (s rootem - ten mám).. Applause Confused

Jinak opravovat to asi nemá cenu... Displej s digitizérem stojí 1999,- Za to si už můžu rovnou pořídit novou HD2... Sad

Co byste mi doporučili za telefon? Nechce se mi do toho vrážet prachy, obzvlášť když si teď ještě chci kupovat Nexus 7 (tablet)... Přemýšlím o něčem s klávesnicí... na Kaiserovi (kterého momentálně používám) to je super...... Co takový HTC Desire Z? Pokud si dobře vzpomínám, tak někdo z vás jej má. (nebo měl?) Jak jste s ním spokojení? Je na to CyanogenMod9? A jak je to výkonný? Přecejen to má jen 800MHz procesor... Jede na tom třeba Dead Trigger, N.O.V.A.2 a podobný věci, co jely i na HD2? Razz Nebo se tam sekají i Angry Birds, jako na Xperii x10 mini pro? Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 23 z 58