Zasláno: po 12. prosinec 2011 02:43
Nevím, ale ten tvůj Realcalc, cos mi doporučoval je vpodstatě jen vietnamská kalkulačka za 39 Kč vylepšená o funkce jako sinus a kosinus.. Například vůbec není vidět co se počítá (má jednořádkávý displej a zobrazuje jen zadávaná čísla)... to mi bohužel nestačí a i moje Casio za 300 kč toho umí víc...
co jsem zkoušel, tak handycalc toho umí víc - je vidět co se počítá, umí "matematický vstup" (zlomky, mocniny atd..) a umí řešit i jednoduché rovnice... navíc umí kreslit i 2D grafy elementárních funkcí... bohužel pokročilé funkce bych u ní hledal marně.. ale podle mě je to jediná slušná
středoškolská kalkulačka na androida... Bohužel ale na střední školu už nechodím..
Android je prej systém pro geeky ale neexistuje pro ani debilní kalkulačka... teda naopak, všechny jsou debilní... když jedna umí toto, tak neumí tamto a naopak... Z komplexnějších matematických nástrojů bych pochválil Math Script - kromě základních funkcí umí i limity, primitivní funkce a integrály, diferenciální rovnice a podobný věci... Bohužel má docela složitý ovládání a neumí počítat numerické integrály a kreslit 3D grafy, časově závislý grafy a fraktály... kdyby uměl toto, tak bych si to i koupil...
pak jsou tu různý textový nástroje typu matlab/octave jako Addi, ale ty jsou často velmi osekané a člověk musí umět syntaxi a stejně toho neumí tolik co MatrhScript...
Na WM prej bylo málo programů, ale na Android existuje jen jedna pokročilá kalkulačka

Na WM toho existovalo spousty - od klasických vědeckých kalkulaček podobných výše zmiňované handycalc až po pokročilé matematické nástroje/kalkulačky jako SMathStudio Handheld nebo
SpaceTime (který byl naprosto geniální a jednoduše ovladatelný, přesto uměl naprosto všechno z vysokoškolské matematiky..

a ještě to bylo zdarma..

) No nevím, nezbývá nic než čekat, protože na stránkách SpaceTime píšou, že verze pro Android "Comming Soon"