Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 12. prosinec 2011 14:04
Jak kachní nároky? Vždyť ten tvůj ralcalc je nepoužitelnej ani na střední školu... Já jen chci kalkulačku, která toho umí víc, než skutečná kalkulačka, co mám (tato
, (Casio fx-570ES) určitě znáš, je docela rozšířená, protože toho umí fakt hodně a je docela levná...na střední jsem měl tuhle (Casio fx-82ES) což je asi úplně nejpopulárnější kalkulačka, protože stojí jen 300kč a umí toho fakt hodně... ale nedávno se mi ji podařilo rozbít.
), protože na sečtení nákupu mi stačí ta vestavěná androidová, která stejně jak realcalc umí i sinus a kosinus, mocniny, odmocniny a podobný věci.. Ale zase stejně jak v realcalc tam není vidět co vlastně počítám... Takže v mobilu bych chtěl něco lepšího ...
Ale vím, že u sekretářky je nejvyšší dosažená funkce plus a možná mínus a v nejvyšších případech krát a děleno, takže ti to asi stačí..
Wolfram Alpha? to znám z počítače, ale to už je opravdu vysokej level... ale na to bych potřeboval umět syntaxi příkazů stejně jak v Matlabu nebo Octave, ne? a navíc jestli to není offline, tak je to nanic...
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 12. prosinec 2011 16:07
pipa: tak tyhle neznám. na gymplu jsem používal dvojřádkovou Casio, ale ta ještě ten dolní řádek měla maticový Nám ekonomům by stačila i ta vestavěná na androidu umět ale x^n a x-tou odmocninu Na zbytek tahám pičítač s Mathematics, co mi ze vzorce spočítá x i ho hodí do grafu (ale předmětům, kde se počítají takové věci se ze zásady vyhýbám). Do dneška jsem neznal nikoho, kdo by chtěl a potřeboval integrovat na kalkulačce.
884 249,- VK
Zasláno: po 12. prosinec 2011 16:37
Jo, ty dvouřádkový casio znám... Je jich víc druhů a v podstatě mají stejné funkce jako ta na tom dolním obrázku, s tím, že to nemá grafický displej a tím pádem tak jednoduché zadávání zlomků a mocnin a musí se to pořádně uzávorkovat...
kdyby ta realcalc měla aspoň dvouřádkovej displej, tak by byla super (na grafy a složitější věci bych používal MathStudio a čekal až portují SpaceTime na Android...) Bohužel jak jsi psal handycalc nemá nejlepší ovládání a na realcalc mi hlavně vadí jednořádkový displej... Takže s kalkulačkama je to u androidu nanic...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 12. prosinec 2011 17:08
Dneska jsem odlovil kešku s c:geo a bylo to docela příjemný. Problém bych viděl v tom, že jsem byl připojenej na internet, takže jsem měl i pořádnou mapu. Online obvykle nebejvam
884 249,- VK
Zasláno: po 12. prosinec 2011 17:13
c:geo jsem včera taky zkoušel, akorát jsem přišel k řece a zjistil, že jsem na blbým břehu, tak jsem se na to vykašlal, než abych hledal most.... škoda, že v těch statických mapách, co má C:geo není zobrazená poloha kde jsem já a poloha kešky, jako to má gczii..
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 13. prosinec 2011 00:14
Já osobně používám WolframAlpha, protože v samotný aplikaci máte jinou klávesnici a spoustu těch syntaxí tam nemusíte zadávat.. A stejně tu všichni máme datovej tarif.. a když ne, tak Wifi je na každý škole a skoro všude se chytne nějaká ta free.. ale kde jinde potřebovat kalkulačku než ve škole..
826 606,- VK
Zasláno: út 13. prosinec 2011 10:16
Tak už jedu zas na základní romce, wifinu ad hoc jsem rozjel (ono stačilo kromě nakopírování potřebnýho souboru mu taky nastavit oprávnění ke spouštění (njn, Linux))
Je to mnohem rychlejší než ten CyanogenMod... Akorát jsem zjistil, že otevírat vypínací menu a měnit hlasitost na zamykací obrazovce tomu jde taky. Tak doufám, že to neznačí, že mi zbylo nějakej kernel nebo tak něco z CM.
826 606,- VK
Zasláno: út 13. prosinec 2011 20:08
No já doufam, že to snad nemá vliv. Přece jste mi tu hlásili, že záloha přes clockwork recovery je jako fullflash, takže to beru tak, že obnova tý zálohy obnovila všecko a nenechala tam nějakou čuňárnu od cyganomodu.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.