Proč to zlevňuje? Něco se děje? Mám to koupit teď nebo ještě čekat?
Občas na to mrknu, vždycky stála 199 €, před dvěma týdny to slezlo na něco jako 192 a teď už je tam 183. //ráno už 182
Nebo se dá za cenu kolem 5000 sehnat něco lepšího?
Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 18:02
To vypadá dobře... až bude full verze tak si to určitě nainstaluju, teda jestli to bude zadarmo... Zatím zůstanu sygicu, protože už na kartě nemám místo na další mapy...
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 9. říjen 2014 20:43
Bude to časem i na Play Storu? Protože stahovat to z MediaFire... To tam pak můžu rovnou stáhnout i lepší navigace jako třeba Sygic nebo TomTom.
A vůbec... Můj Nexus S je taky Samsung, tak proč to nemůžu nainstalovat oficiálně?
Mimochodem, Sygic umí zadarmo taky offline mapy a hledání trasy, jen to pak nenaviguje hlasově a je jen "2D" pohled zhora. Jo a prudí, že si mám zaplatit plnou.
Zasláno: čt 30. říjen 2014 08:09
BTW Here mapy jsou už k dispozici na všechno jako beta verze, ale musí se stáhnout přímo z webu Nokie - což je lepší než Mediafire. Po instalaci to má bez map 75 MB a nejde to přesunout na SD. http://here.com/beta/android
Jo a jak jsem si kdysi stěžoval, že mi Android po přeinstalaci neobnoví sám aplikace... Tak včera jsem udělal wipe a nainstalovalo mi to aplikace zpátky... asi tak půlku. Takže Angry Birds a podobný věci v telefonu mám, ale důležitější věci jako SwiftKey nebo Nova Launcher to nevrátilo
Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: pá 13. březen 2015 00:26
já říkal, že to Android obnovuje... dokonce i po přeinstalaci ROMky...
mimochodem, dneska jsem po dlouhé době instaloval aplikaci přes webové rozhraní Google Play a koukám, že se mi tam objevil telefon, co jsem nikdy nevlastnil... Určitě jsem se v ničím telefonu nikdy nepřihlašoval do googlu nebo podobně (navíc mám na Googlu nastavené dvoufázové ověření a telefon zamčený gestem a na blbosti mám stejně jinej účet) a Galaxy S5 stejně nikdo, koho znám nemá... Vůbec to nechápu... je to nějaká chyba, nebo se mi někdo nahackoval do Google účtu?
826 606,- VK
Zasláno: pá 5. červen 2015 08:42
Máma má tu Xperii E4g a děje se tam divná věc. Občas vyskakuje hláška, že Hangouts přestal pracovat. Ale to jenom v případě, že jsou Hangouts v nastavení aplikací deaktivovaný. Když je povolím, žádný chyby neotravují, ale zas je v seznamu aplikací navíc zbytečná ikonka.
Čím to může být? Na LG G2 mám Hangouts taky zakázaný a žádný hlášky neotravují...
826 606,- VK
Zasláno: so 6. červen 2015 00:19
No jo, ale jak to mezi těmi miliony aplikací najít? A tedy už od výroby je všude nastavená jako default aplikace na SMS od Sony, tak proč by to bylo provázané i s Hangouts?
Co jsem pátral na Googlu, tak podobné problémy mají lidi s Nexusem 5 s Androidem 5.1. Jenže tohle je xperie s 4.4... A navíc ani na tom Nexusu nepřišli na řešení.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.